Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Ξεκίνησε» δύσκολο σαββατοκύριακο για αυτά τα 3 ζώδια

Δύσκολες προβλέπονται οι δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου, για ορισμένα ζώδια, αφού εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν αποκλείονται.

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο, και ειδικά το Σάββατο, να μας προκαλεί να βγούμε και διασκεδάσουμε, για τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού, τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά.

Ζώδια: Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε παραπέμπει σε μάλλον αργές διαδικασίες στην καθημερινότητά σου αλλά και στην συνδρομή σου με χρήσιμες συμβουλές σε άτομα που δείχνουν «πελαγωμένα». Μπορεί ωστόσο κι εσύ να «εκπαιδευτείς» σε διάφορα κι εδώ σίγουρα απαιτείται υπομονή.

Στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα έργα αποκτούν σαφές προβάδισμα έναντι των… λόγων! Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει διαισθήσεις και «ψυχανεμίσματα», που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, σε θέματα υγείας όμως άλλο νομίζεις και άλλο είναι.

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να περικόψεις είτε τα έξοδα, είτε τις απαιτήσεις σου, ξεκινώντας ταυτόχρονα κι ένα πρόγραμμα αποταμίευσης.

Επιπλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις εξοπλισμό που ναι μεν δεν είναι σύγχρονος αλλά η δουλειά σου γίνεται μια χαρά με αυτόν, ενώ η μέρα προσφέρεται για να αρχίσεις μια δίαιτα αλλά και για να βάλεις κανόνες στις σχέσεις σου με συγγενείς ή γείτονες. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε «βομβαρδίζει» με αιτήματα παροχής βοήθειας.

Ζώδια: Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να συγκροτηθείς και να επιλέξεις το τι θα πράξεις με γνώμονα την σταθερότητα και την διάρκεια.

Όσο για τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ξεκίνα και… τελείωσε σε εκείνες που πρέπει να γίνουν! Επιπλέον, σε μια σειρά από ζητήματα, φαίνεται πως οι πρακτικές λεπτομέρειες, θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οπότε κόψε το πολύ μπλα μπλα και στρώσου στη δουλειά! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σου δίνει τα περιθώρια για να «παραμυθιάσεις» κόσμο και να αποφύγεις κακοτοπιές.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα γιατροσόφια, που σου προτείνει ο/η κάθε τυχάρπαστος «ειδήμων» και ακούγοντας τους πραγματικούς ειδικούς επί του θέματος.

Επιπλέον, στα οικονομικά σου μια εξέλιξη μπορεί να «παγώσει» προς το συμφέρον σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα «σπέρνει» ανυπόστατες φήμες και fake news, χρειάζεται λοιπόν από την πλευρά σου μια αυστηρή αξιολόγηση.

Ζώδια: Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, δίνοντας έμφαση στις πιο χρήσιμες και σε όποιον δεν αρέσει να απευθυνθεί σε άλλο… βασίλειο!

Επιπλέον, στις συνεργασίες σου αποκτά προτεραιότητα το «να γίνει η δουλειά», ανεξάρτητα από τις όποιες συναισθηματικές «προτιμήσεις». Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη ή εξαπατήσεις και πρόσεξε μήπως τελικά πέσεις θύμα της καλοσύνης σου.

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημά σου που απευθύνεται στην κοινωνία κι εδώ απλά οφείλεις να είσαι απλά ο εαυτός σου, να έχεις δηλαδή μια ρεαλιστική προσέγγιση και να κινηθείς με σύνεση και μέτρο.

Επιπλέον, στα εργασιακά σου αλλά και σε θέματα υγείας, η πρόληψη… σώζει! Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα στα οποία δεν θα πρέπει να έχεις καμία απολύτως εμπιστοσύνη.

Ζώδια: Ζυγός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει στοχευμένες επαφές, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά ή νομικά ζητήματα και σίγουρα απαιτείται μια ρεαλιστική όσο και συμβιβαστική πολιτική, αφού κάτι θα χάσεις και κάτι θα κερδίσεις. Θα χρειαστεί η «σοφή» παρέμβασή σου σε ένα συναισθηματικό ζήτημα.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει λάθη και εξαπατήσεις στα εργασιακά σου κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτε. Οσο για τα θέματα υγείας, ότι κι αν εμφανιστεί μην βιαστείς να λάβεις μια αγωγή.

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την ορθολογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου, οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη για την ώρα εκείνα που σε ευχαριστούν αλλά δεν είναι της παρούσης, αφού προηγούνται αυτά που πρέπει να γίνουν.

Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένεια πρέπει να μπουν κάποιοι κανόνες. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα μικρό… χάος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου άλλα λέγονται και άλλα εννοούνται.

Ζώδια: Τοξότης

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα, «κόβοντας» τις υπερβολές και τα πολλά λόγια. Μάλιστα, το αμοιβαίο συμφέρον μπορεί να γίνει η βάση μιας win-win συμφωνίας.

Αν πάλι στερηθείς κάποιον/α, μάλλον… καλό θα σου κάνει! Επιπλέον, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου μελετώντας. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σου συνιστά να μην λάβεις καμιά σοβαρή πρωτοβουλία σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να αναζητήσεις τρόπους, ώστε η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να αποκτήσει κι έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών, σε βάρος ίσως των πιο συναισθηματικών καταστάσεων.

Οσο για την ψυχαγωγία σου, αυτή μάλλον θα.. περιμένει, αφού σήμερα προηγούνται εκείνα που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει να «ονειροβατείς» σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας απάτης.

Ζώδια: Υδροχόος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δρομολογούνται πρακτικά θέματα, σχετικά με την δουλειά, τα οικονομικά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου και το καλό για σένα είναι ότι θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, έστω και μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, καλείσαι να λειτουργήσεις προληπτικά σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα προσπαθεί να σε… μπερδέψει με στοιχεία που είτε είναι προϊόν απάτης, είτε της φαντασιοπληξίας κάποιου/ας.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε καλεί να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, αφού μόνον έτσι θα προστατευθείς από τις κακοτοπιές και τους «κακούς».

Ισως μάλιστα να έχεις και μια… κατά λάθος επιτυχία, λειτουργώντας ως «υπνοβάτης»! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς ορθολογικά σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ξεκινώντας από τεχνικά ή οικονομικά ζητήματα και φθάνοντας στη σωστή κατανομή των καθηκόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, ένα 48V υβριδικό Renegade και ένα Plug-in Hybrid Compass, η Jeep υποστήριξε την μοναδική διοργάνωση off-road τριάθλου που γίνεται...

Advertisement