Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Μιλούν για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο τους

“Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο. Ήταν μία έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι”, παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής.

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου μιλούν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα. Το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε ο γάμος τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον ερχομό του δεύτερου τους παιδιού.

«Η κόρη μας, όταν της ανακοινώσαμε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, δεν ήθελε, της ήρθε βαρύ. Ο γιος μας μοιάζει πολύ στον Αντώνη Βαρδή, μερικές φορές νιώθουμε ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», δηλώνει ο Γιάννης Βαρδής.

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, είχε θέματα με το στομάχι του και για 7 μήνες αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Ήταν μία έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

«Δεν κοιμόμασταν, τους πρώτους μήνες τσακωνόμασταν συνέχεια με τη Νατάσα. Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο», εξομολογείται ο Γιάννης Βαρδής, με τη Νατάσα Σκαφίδα να επισημαίνει πως χρειάστηκε η συμβουλή ενός ειδικού, ο οποίος μάλιστα τους επισήμανε πως, εφόσον κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή την κρίση, θα είναι για πάντα μαζί.

Σε άλλο σημείο της κοινής τους συνέντευξης ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για να δείξουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement