Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Επανασύνδεση μετά τη ρήξη, διαψεύδεται ο τσακωμός στα 9μερα

Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στις δύο γυναίκες;

Μετά από την έντονη ρήξη που είχε επέλθει στις σχέσεις τους, η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη, κατάφεραν τελικά να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές και να έρθουν και πάλι κοντά η μία στην άλλη. Αφορμή για την επανασύνδεση ανάμεσα σε μάνα και κόρη στάθηκε ο θάνατος της μητέρας της τραγουδίστριας, με τις δύο γυναίκες να αλληλοσυμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη να συμμετείχαν σε έναν έντονο τσακωμό στα 9μερα από τον θάνατο της γιαγιάς Κιουρτσάκη, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29/2.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει και μάλιστα το γεγονός διέψευσε νωρίτερα σήμερα (1/3) και η δημοσιογράφος, Βιβή Μπουγιούρα, στην εκπομπή Happy Day.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέφερε η ίδια, όταν η Όλγα Κιουρτσάκη βρισκόταν στην εκκλησία δέχτηκε μια λεκτική επίθεση από στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, γεγονός που την εξόργισε και την οδήγησε στο να απαντήσει φωνάζοντας.

Η στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, όπως αναφέρθηκε, υπονόησε οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο όχι για το μνημόσυνο αλλά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον ενδοοικογενειακό καβγά ανάμεσα σε εκείνη και την Άντζελα Δημητρίου.

«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε, γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», εξήγησε η Βιβή Μπουγιούρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Σε μια εποχή όπου ο σεβασμός στις πανανθρώπινες αρχές και αξίες δυστυχώς υποχωρεί μπροστά στους εγωισμούς και τις ιδιοτέλειες, στην πλεονεξία και την απληστία,...

Advertisement