Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ερωτική σκηνή υπό την σκηνοθεσία του γιού της

Με το ντεμπούτο του γιου της στη σκηνοθεσία και υπό τις οδηγίες του, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πρωταγωνιστεί στην ταινία Strictly Confidential.

O γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντάμιαν, σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία και από αυτή δεν έλειπε η διάσημη μητέρα του. Μάλιστα το τρέιλερ της ταινίας δεν έκανε αίσθηση για την παρουσία της αλλά για τις ερωτικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχει μια ιδιαίτερα αισθησιακή, ερωτική, σκηνή με μια άλλη γυναίκα γεγονός που δίχασε το κοινό. Η ταινία περιγράφεται από τον σκηνοθέτη ως αισθησιακό θρίλερ και τιτλοφορείται «Strictly Confidential».

Πρωταγωνίστρια είναι η «Μία», την οποία υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ, η οποία παρασύρεται σε «έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες» την ώρα που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, της «Ρεμπέκα».

«Καθώς η Μία ξεκινά να ξετυλίξει τα μυστηριώδη γεγονότα του θανάτου της, τα παλιά πάθη αναδύονται, νέα μυστικά αποκαλύπτονται και η Μία παρασύρεται σε έναν σαγηνευτικό κόσμο σεξ, προδοσίας και φόνων».

Ο Damian λέει στο PEOPLE ότι η 58χρονη μητέρα του, σταρ του κινηματογράφου, «υποσχέθηκε» πριν από χρόνια ότι θα πρωταγωνιστούσε στην πρώτη του ταινία, και «παράτησε τα πάντα» για να συμμετάσχει.

 

«Έμεινε πιστή στον λόγο της και έτρεξε στην Καραϊβική για να βοηθήσει μόλις άναψε το πράσινο φως. Ήταν χαρά να βρισκόμαστε μαζί κάθε μέρα στη δουλειά και να συνεργαζόμαστε. Είχαμε μόλις 18 ημέρες για να γυρίσουμε την ταινία οπότε η τηλεπάθεια που έχουμε αποδείχθηκε υπερπολύτιμη» είχε τονίσει ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Στην επίμαχη σκηνή η «Λίλυ», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χάρλεϊ αποπλανάται από την «Νατάσα», ρόλο τον οποίο ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Πίαρ Χιραβάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement