Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δημήτρης Πανόπουλος για Σωτήρη Τσαφούλια: “Αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται σε μία αντιπαράθεση, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη”

“Συμφωνούσα στα περισσότερα που είπε ο κύριος Τσαφούλιας. Ως δημοσιογράφος, μπορώ να σου πω ότι αυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο”, δηλώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Για την πρόσφατη τηλεφωνική παρέμβαση του Σωτήρη Τσαφούλια στο «Καλύτερα δε Γίνεται» μίλησε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Τον δημοσιογράφο του Alpha συνάντησε ο ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ, Πάνος Παπαδόπουλος, ρωτώντας τον για τα όρια της σάτιρας και την πορεία της εκπομπής στην οποία συμμετέχει.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει όρια σε κανέναν. Και δεν μου αρέσουν και τα όρια. Ίσα-ίσα που νομίζω πως οι παραγωγικές συζητήσεις γίνονται εκεί όπου υπάρχει αντίθεση. Πρέπει να υπάρχει μία θέση Α και μία θέση Β, για να προκύψει μία σύνθεση και να υπάρξει παραγωγικός διάλογος», δηλώνει αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Συμφωνούσα στα περισσότερα που είπε ο κύριος Τσαφούλιας. Ως δημοσιογράφος, μπορώ να σου πω ότι αυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο, γιατί όντως κάποια θέματα όπως αυτά θίγονται δύσκολα στην τηλεόραση», απαντά αμέσως μετά για τη ζωντανή τηλεφωνική παρέμβαση του γνωστού σκηνοθέτη στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται σε μία αντιπαράθεση μεταξύ δύο προσώπων, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως κάθε Έλληνας πολίτης, και να βρει το δίκιο του. Αν αποφασίσει κάτι τέτοιο η Δικαιοσύνη, θα ξέρουμε ότι αυτός ο δρόμος δύσκολα ακολουθείτε χωρίς επιπτώσεις», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Όταν μπαίνει το θέμα των Τεμπών στη συζήτηση, όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία. Είναι υποχρέωσή μας να κοιτάξουμε αυτό πρώτα απ’ όλα. Είναι λογικό να υπάρχουν κι άλλα θέματα στις εκπομπές αλλά δεν θα αφήσουμε την τραγωδία των Τεμπών να μείνει πίσω», καταλήγει επί του θέματος ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

Advertisement