Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Την κράτησαν στη ΜΕΘ»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου, την Τετάρτη, επειδή είχε υψηλή αρτηριακή πίεση, κάτι που ανησύχησε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η 91χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, σε απλό θάλαμο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Η κατάστασή της είναι σταθερή και η Ζωζώ Σαπουντζάκη παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα

Η κατάσταση της Ζωζώς Σαπουντζάκη είναι σταθερή και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ προηγήθηκε η νοσηλεία της για λίγες ώρες στην εντατική, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Όλες αυτές τις ώρες υποβάλεται σε ενδελεχείς εξετάσεις ώστε οι γιατροί να δουν την ακριβή κατάσταση της υγείας της. Η 91χρονη ηθοποιός έχει στο πλευρό της στενούς συνεργάτες της καθώς και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η φίλη και συνεργάτιδα της ηθοποιού, Σταυρίνα Ευστρατιάδη (κόρη του γνωστού σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη) μίλησε το πρωί της Πέμπτης 15/2 στην εκπομπή Happy Day, δίνοντας περισσότερες πληροφορείς για την εισαγωγή της Ζωζώς Ζαπουντζάκη στο νοσοκομείο.

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις.

Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  (ΜΕΘ) για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», κατέληξε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

Advertisement