Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μανώλης Κονταρός: «Η στάση του ήταν πολύ κακή, κάποια στιγμή θα τον συναντήσω»

«Ήταν 6 το πρωί, ήμουν κουρασμένος και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ. Και ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου», είπε ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και το ατύχημα που είχε το οποίο του άλλαξε τη ζωή.

«Ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου στο Cabana Live Stage μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή. Πριν 13 χρόνια δούλευα σε αυτό το μαγαζί όταν έπαθα το τροχαίο που μου σημάδεψε τη ζωή, είναι ένα σημαδιακό μαγαζί για μένα. Στην πρεμιέρα είχα άγχος. Όταν βγήκα και τραγούδησα, είδα την αμηχανία στο βλέμμα των φίλων μου.

Ήταν 6 το πρωί, ήμουν κουρασμένος και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ. Και ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου. Η στάση του ανθρώπου που μου προκάλεσε το ατύχημα ήταν κακή. Του τηλεφώνησα, κάποια στιγμή όταν αποφασίσω, θα τον συναντήσω», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Δεν αντιμετώπισα ποτέ άρνηση στο να εμφανίζομαι σε λαϊκά μαγαζιά και να τραγουδάω κρητικά τραγούδια. Μετάνιωσα που πριν χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση, ένιωθα ότι πρόδιδα τους φίλους μου».

Κλείνοντας, ο Μανώλης Κονταρός ανέφερε: «Έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement