Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ατύχημα στο MasterChef: Τους χύθηκε όλη η κατσαρόλα με τη σάλτσα στο πάτωμα

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο μαγειρικό ατύχημα ήρθαν οι παίκτες στο MasterChef το βράδυ της Τετάρτης (7/2). Οι δύο ομάδες, την ώρα που βρίσκονταν στην κουζίνα και δούλευαν εντατικά πάνω στην αποστολή που τους ανατέθηκε, είδαν την κατσαρόλα με τη σάλτσα ντομάτας να χύνεται στο πάτωμα.

«Πήγαιναν όλα τέλεια, όλα ρολόι. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είχε βάλει κόπο η Βιβή. Η σάλτσα ήταν σχεδόν έτοιμη για την μπλεντάρουμε και να τη ρίξουμε στα κεμπάμ για να τα βάλουμε στον φούρνο», περιγράφει ο Χρήστος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα που έγινε στην κουζίνα του MasterChef.

Η Χριστίνα, η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθειά του και να μην αφήσει το απρόβλεπτο γεγονός να τον επηρεάσει.

«Ο αγαπημένος μου ο Χρηστάρας, που μπήκε σήμερα με πολλή ενέργεια όταν έμαθε για τον σκοπό, μου έδωσε να δοκιμάσω μπιφτέκι, πορώθηκε και μου λέει: όλα τέλεια. Και μόλις λέει «όλα τέλεια», κάνει ένα έτσι και ρίχνει όλη τη σάλτσα της ντομάτας κάτω», αφηγείται από την πλευρά της η 26χρονη παίκτρια του MasterChef.

«Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα τι πρέπει να κάνω. Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο αλλά έπρεπε κάπως να αντιδράσω», πρόσθεσε η Χριστίνα.

Τελικά η φιλανθρωπική δοκιμασία την οποία ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας οι δύο μπριγάδες του MasterChef ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και στο μέτρημα βρέθηκαν κάποιες λειψές μερίδες.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement