Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κάνιε Γουέστ: Η τραγική ιστορία πίσω από τη νέα γυμνή εμφάνιση της συζύγου του

No1 θέμα συζήτησης σε tabloids και σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά είναι ο Κάνιε Γουέστ και η Bianca Censori. Το ζευγάρι όχι μόνο προκαλεί, αλλά υπάρχει φόβος ότι ο ράπερ χειραγωγεί τη σύζυγό του και την ωθεί σε πράξεις που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παλιό εαυτό της.

Αυτή τη φορά, απαθανατίστηκαν στους δρόμους του Λος Άντζελες με τη Bianca να φορά ένα διάφανο ολόσωμο αδιάβροχο, με κάποιες φράσεις μπροστά, σε μία προσπάθεια να καλύψει την γύμνια της.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή γυναίκα κυκλοφορεί και φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή στο πλευρό του Κάνιε, η ανησυχία των δικών της ανθρώπων ολοένα και φουντώνει καθώς θεωρούν ότι την «επιδεικνύει» παντού προκειμένου να προωθεί την δουλειά και τις επιχειρήσεις του.

Κάνιε Γουέστ: Τι απαγόρευσε στη Bianca

Ένα ακόμη δημοσίευμα της Daily Mail, πριν λίγες ημέρες, ήρθε να αποδείξει τη χειριστικότητα του. Σύμφωνα με κοντινές πηγές του ζευγαριού, ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν απομονώνει την σύντροφο του ακόμη περισσότερο, τόσο από τις παρέες της, όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Μπιάνκα είχε πάντα προφίλ στα social media και ήταν ενεργή σε αυτά μέχρι που παντρεύτηκε τον Κάνιε», δήλωσε πηγή αποκλειστικά στη Daily Mail.

Μάλιστα, οι φίλοι της σχεδιάστριας δεν κρύβουν την έκπληξή τους που εκείνη κάνει ό,τι της λέει ο Γουέστ, αφού όπως λένε πρόκειται για ένα άτομο με ιδιαίτερα έντονο χαρακτήρα. «Η Bianca φοράει ό,τι εκείνος θέλει, πηγαίνει όπου εκείνος θέλει και κάνει ό,τι εκείνος θέλει, γιατί πραγματικά δεν της έχει αφήσει άλλη επιλογή. Από σχεδιάστρια του Γουέστ έγινε σύζυγός του, μια θέση που δυστυχώς δεν είναι με μισθό. Είναι παγιδευμένη», ανέφεραν άτομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Always YZY (@alwaysyzy)

 

Κάνιε Γουέστ και Bianca Censori – Οι δημόσιες ερωτικές πράξεις 

Οι διακοπές τους στην Ιταλία είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο ράπερ καταγράφηκε από τους παπαράτσι να δείχνει τα οπίσθιά του, κατά τη διάρκεια ερωτικής απόδρασης με σκάφος με τη σύζυγό του.

Αν και αρχικά, τα περισσότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μία ακόμη προκλητική ενδυματολογική επιλογή από τον διάσημο ράπερ, γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν να προκύπτουν άλλου είδους υποψίες για το τι στα αλήθεια συνέβη.

Με βάση φωτογραφίες και βίντεο που γρήγορα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, πολλά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ταμπλόιντς υποστήριξαν το γεγονός ότι η Bianca πραγματοποιούσε δημόσια στοματικό σεξ στον σύζυγό της.

 

Ποια ήταν η Bianca Censori πριν το γάμο

Η 28χρονη έχει καταγωγή από την Αυστραλία και είναι επικεφαλής στο κομμάτι του σχεδιασμού της εταιρείας του Γουέστ. Σύμφωνα με όσα γράφονται, πρόκειται για μία θέση την οποία εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού της στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, η Censori ίδρυσε το δικό της brand κοσμημάτων ενώ αργότερα ακολούθησε τον δικό της δρόμο.

Η καλλονή διατηρούσε, επίσης, ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρούσε σχεδόν 17 χιλιάδες ακολούθους, πρόσφατα όμως, τον διέγραψε καθώς ο αγαπημένος της δεν επιθυμούσε να μην έχει τον έλεγχο.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και η εξωτερική της εμφάνιση έχει αλλάξει, με τη νέα εικόνα να θυμίζει αρκετά την Κιμ με τις πλαστικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Always YZY (@alwaysyzy)

 

Κάνιε Γουέστ: Οι κατηγορίες για αντισημιτικά σχόλια

Ο ράπερ έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές έντονες αντιδράσεις για αντισημιτικά σχόλια που έχει κάνει. Στο «The Trouble With KanYe», ένα ντοκιμαντέρ του BBC, ο πρώην συνεργάτης του ράπερ Άλεξ Κλάιν περιέγραψε με λεπτομέρεια συγκλονιστικά περιστατικά που είχε με τον West.

«Ο Κάνιε ήταν πολύ θυμωμένος ξέρεις, έλεγε “Νιώθω σαν να θέλω να σε χαστουκίσω” και “Είσαι ακριβώς σαν τους άλλους Εβραίους” – σχεδόν απολάμβανε και απολάμβανε το πόσο προσβλητικός μπορούσε να είναι, χρησιμοποιώντας αυτές τις φράσεις ελπίζοντας να με πληγώσει», αποκάλυψε.

Ο πρώην συνεργάτης υποστήριξε ότι το παραλήρημα του διάσημου ράπερ έγινε με αφορμή την απόφασή του να κόψει τις σχέσεις του με τον Γουέστ, λόγω των προηγούμενων αντισημιτικών δηλώσεων και των ξεσπασμάτων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Επίσης, ποιος ξεχνά τον Μάρτιο του 2023, όταν  έκανε μια σοκαριστική επιστροφή στο Instagram με περίεργα σχόλια για τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ.«Βλέποντας τον Τζόνα Χιλ στο “21 Jump Street” με έκανε να συμπαθήσω ξανά τους Εβραίους», έγραψε ο Γουέστ στη λεζάντα μιας διαφημιστικής φωτογραφίας από την ταινία στην ανάρτηση που έπειτα διέγραψε.

Οι αποκαλύψεις της Κιμ Καρντάσιαν ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι διπολικός

Η Κιμ Καρντάσιαν, στο παρελθόν, έχει αναφέρει ότι ο ράπερ υποφέρει από διπολική διαταραχή και μάλιστα είχε ζητήσει συμπόνια και ενσυναίσθηση, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, πάσχει από διπολική διαταραχή. Όποιος πάσχει από την ασθένεια αυτή ή έχει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ασθενή, ξέρει πόσο απίστευτα περίπλοκο και επώδυνο είναι να το καταλάβεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημοσίως για το πώς αυτό μας επηρέασε στο σπίτι, διότι είμαι πολύ προστατευτική για χάρη των παιδιών μας και (σέβομαι) το δικαίωμα του στην ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την υγεία του. Αλλά σήμερα, αισθάνομαι ότι πρέπει να το σχολιάσω λόγω του στίγματος και των παρανοήσεων σχετικά με την ψυχική υγεία», είχε πει η πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Automated Shift Assistant βασίζεται σε μια έξυπνη τεχνολογία με δύο ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές να αυτοματοποιούν τη λειτουργία του συμπλέκτη και την αλλαγή σχέσεων στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα – τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H κατασκευή μιας μονάδας συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης έχει ξεκινήσει, μαζί με έργα επέκτασης των χώρων κατασκευής αμαξωμάτων, συναρμολόγησης και logistics. Συνολικά 800 εκατομμύρια...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Cupra Formentor έρχεται με υψηλές φιλοδοξίες, βαδίζοντας στα χνάρια του επιτυχημένου προηγούμενου SUV. Το Cupra Formentor είναι το best seller της εταιρείας...

Advertisement