Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τσιμτσιλή για Καινούργιου:« Προκαλεί ο ένας τον άλλον» [Βίντεο]

Το δικό της σχόλιο έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με την διαφωνία που είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι: «Η Κατερίνα και ο Ανδρέας πολύ συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση στον αέρα, δε το βλέπουμε πρώτη φορά. Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα. Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον που θα μπει τελεία. Καταλαβαίνω την Κατερίνα στο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν ήθελε να μείνει κάποιο υπονοούμενο. Ρώταγε, “Τι εννοείς; Τι θα χάσω;”».

«Καταλαβαίνω και τον Ανδρέα που μπορεί να νιώθει ότι τον διακόπτουν. Δεν το λέω για την Κατερίνα, γιατί πάντα τον σέβεται. Αλλά, είναι πολλοί άνθρωποι στον αέρα και κάποιες φορές δε μοιράζεται η μπάλα όπως θα ήθελε εκείνος…Κάποιες φορές μπορεί να το παθαίνουμε κι εμείς» ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Στο συγκεκριμένο απόσπασμα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας έψαχνε την αφορμή να δημιουργήσει μια ένταση» σχολίασε από τη δική της πλευρά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό που λες ενισχύει τα σενάρια που λένε ότι δημιουργούνται κόντρες. Εμείς απ’ όσο γνωρίζουμε  δεν είμαστε στην εκπομπή και όλα αυτά γίνονται πάνω στην κουβέντα. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός και η Κατερίνα βάζει τις κόκκινες γραμμές της… Όταν έχεις ένα μέγεθος σαν του Ανδρέα δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις… Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια… Πάντα σε έναν καβγά ο κόσμος συντάσσεται με όλους. » απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται… Εδώ εμένα μου δίνεται η εντύπωση σαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να ήθελε να δημιουργήσει μια ένταση» είπε ακόμα η Μεσσαροπούλου.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πραγματικά και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία. Και την Κατερίνα δε τη βλέπω τελείως χαρούμενη… » κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο σε χρωματισμό Frozen Pure Grey ήταν το 6.000.000ό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA). Χρειάστηκαν μόλις...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εκπτώσεις έως 5.000 ευρώ (ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση) για όλα...

Advertisement