Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πριγκίπισσα Κέιτ: Τι κρύβεται πίσω από τη μυστικοπάθεια

Η πριγκίπισσα Κέιτ αναρρώνει αθόρυβα στο νοσοκομείο από τότε που υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στην κοιλιά. Το Παλάτι έχει απαγορεύσει την παρουσία Τύπου, κάτι που προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Τόση μυστικότητα, που έχει περιβάλλει την παραμονή της πριγκίπισσας στο νοσοκομείο και τη μακρά ανάρρωση, δεν υπήρξε ούτε όταν περίμενε τον πρίγκιπα Τζορτζ το 2013 και οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι πέρασαν εβδομάδες κατασκηνώνοντας έξω από το The Lindo Wing of St Mary’s Hospital στο Paddington.

«Όταν γεννήθηκαν τα βασιλικά παιδιά ήταν μια στιγμή γιορτής και υπήρχε μια ελεγχόμενη διευθέτηση ώστε τα μέσα ενημέρωσης να βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο», εξήγησε στον Τύπο η Emily Nash, βασιλική συντάκτρια.

Εξηγώντας την έλλειψη παρουσίας των μέσων ενημέρωσης έξω από το νοσοκομείο, η Emily πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση από τις γεννήσεις των βασιλικών παιδιών και πρέπει να λάβετε υπόψη την ιδιωτικότητα των άλλων ασθενών που έρχονται και βγαίνουν για θεραπεία καθώς και αυτή της πριγκίπισσας».

Πριγκίπισσα Κέιτ – Οι προτεραιότητες από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή, η πριγκίπισσα Κέιτ και ο Γουίλιαμ βάζουν «πρώτα την οικογένεια και μετά την καθημερινή εργασία», καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν μια αίσθηση «κανονικότητας» για τους πρίγκιπες Τζορτζ, 10 ετών, και Λούις, πέντε ετών, και την οκτάχρονη αδελφή τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Τα παιδιά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του σύμπαντός τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον», δήλωσε μια πηγή στους Times.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement