Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Γιάννης Νταλιάνης μιλά για την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη: “Ξαφνιάστηκα, έπρεπε σε μισή ώρα να αποφασίσω”

“Η αντικατάσταση ήταν αναγκαία. Στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει”, σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα του «I Love ΣουΚού» παραχώρησε ο Γιάννης Νταλιάνης. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την αντικατάσταση που κλήθηκε να κάνει στον Λεωνίδα Κακούρη, μετά την ξαφνική παραίτηση του συναδέλφου του από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Είναι για μένα μία ευκαιρία να επικοινωνήσω με αυτό το κείμενο, όχι να δικαιωθώ, να προβληθώ ή να δοξαστώ. Σίγουρα ξαφνιάστηκα αλλά η αντικατάσταση ήταν δυστυχώς αναγκαία στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει», δηλώνει ο Γιάννης Νταλιάνης.

«Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση με άλλο ρόλο, σε μισή ώρα έπρεπε να αποφασίσω», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Επικοινωνήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε ευχές να πάμε καλά. Από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για τον Λεωνίδα. Ήταν δικαιολογημένο το σούσουρο που ακολούθησε. Καθένας βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, εγώ δεν είμαι τέτοιο άτομο. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο βαρβαρότητας», σχολιάζει στη συνέχεια ο Γιάννης Νταλιάνης για το πολυσυζητημένο περιστατικό.

«Ο ίδιος μας είπε ότι τώρα που είναι καλύτερα θα έρθει να μας δει. Ομολογώ ότι θα έχω τρακ. Πραγματικά, αν κάτι με στεναχώρησε, είναι ότι ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση, δεν μπόρεσε να γευτεί τους καρπούς όλης της δουλειάς που έκανε. Ήταν μία πολύ σοβαρή υπερκόπωση», σημειώνει ο Γιάννης Νταλιάνης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Του βγήκε η κούραση στο κενό της Πρωτοχρονιάς. Δεν ήταν ότι ολοκληρώθηκε η παράσταση, ότι σταμάτησε. Συνεχιζόταν και διαρκώς καλυτέρευε», επισημαίνει ο Γιάννης Νταλιάνης.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα μοντέλα της DFSK, που συνδυάζουν την αξιοπιστία, την τεχνολογία και την αυξημένη πρακτικότητα με την ακαταμάχητη σχέση ποιότητας-τιμής, είναι έτοιμα να κάνουν δυναμική...

Advertisement