Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αφροδίτη Γραμμέλη: “Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στη ζωή μου”

“Έπαιρναν τηλέφωνο στον τότε εκδότη μου και ζητούσαν να απολυθώ. Μου λέει: αν σταματήσουν να με παίρνουν, τότε θα σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου”.

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» μιλά η Αφροδίτη Γραμμέλη. Τη γνωστή τηλεκριτικό συνάντησε ο ρεπόρτερ Αλέξανδρος Ρούτας και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, καθώς και για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της που την έχει συγκλονίσει.

«Φέτος συμπληρώνω 25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Έχει τύχει να πάρουν τηλέφωνο στον τότε εκδότη μου, τον Σταύρο Ψυχάρη, και να ζητήσουν να απολυθώ. Μου λέει: αν σταματήσουν να με παίρνουν και να μου ζητούν να σε διώξω, τότε θα σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου», δηλώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Τα ριάλιτι μόδας λίγο τα βαριέμαι. Όσον αφορά το GNTM πάντα ακούγονται ονόματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ασχολούμαστε μόνο με ονόματα, αυτό δεν κάνει πάντα καλό», σχολιάζει η γνωστή τηλεκριτικός, ενώ επισημαίνει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει απόλυτα στο reality μόδας του Star.

«Εγώ θα συμβούλευα την Ιωάννα Μαλέσκου να προσπεράσει τα σχόλια που έχει ακούσει στο παρελθόν και να τα αφήσει να ξεχαστούν. Δεν έγιναν μόνο λάθη προς την Ιωάννα αλλά και από την Ιωάννα. Νομίζω ότι η επανεκκίνησή της θα είναι καλύτερη με νέους όρους», απαντά η Αφροδίτη Γραμμέλη σε σχετική ερώτηση.

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί αυτή τη στιγμή στη ζωή μου. Ένα κομμάτι της ζωής μου, του σώματός μου, της ψυχής μου έφυγε», εξομολογείται συγκινημένη στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Γραμμέλη ρωτήθηκε και για την ενόχληση που εξέφρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν ορισμένες εκπομπές την αρρώστια και τον θάνατο της μητέρας του.

«Στα θέματα οικογένειας είμαι πάρα πολύ σκληρή, πάρα πολύ αυστηρή. Θεωρώ ότι τα παιδιά, οι γονείς δεν αγγίζονται. Θύμωσα, στεναχωρήθηκα, γιατί ξέρω τι πέρασε ο Γιώργος. Υπάρχει ένα όριο», απαντά η τηλεκριτικός.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

Advertisement