Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Εξοργισμένος ο Νίκος Συρίγος με το θέμα του Γιώργου Νταλάρα: “Αυτή η εικόνα με κάνει και ντρέπομαι”

“Στενοχωριέμαι με τον τρόπο που γίνεται η δημοσιογραφία. Και αν δεν το καταλαβαίνουμε, έχουμε θέμα”, παρατηρεί ο δημοσιογράφος του MEGA.

Την προσωπική του άποψη για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λόγια του Γιώργου Νταλάρα προς τους ρεπόρτερς εξέφρασε ο Νίκος Συρίγος. Ο δημοσιογράφος του MEGA, με αφορμή τη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό της Κυριακής (21/1), δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του για το θέμα.

«Κάποιος πρέπει να τα πει. Όταν έχει πει 3 φορές ευγενικά ότι έχει πάει να μιλήσει για τον Τσιτσάνη, αυτή η εικόνα, που δε ξέρω αν είναι επιλογή των δημοσιογράφων, των αρχισυντακτών ή όσων τους στέλνουν εκεί, με κάνει και ντρέπομαι. Και αν δεν το καταλαβαίνουμε, έχουμε θέμα», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Έναν άνθρωπο που μπορεί να μη λέγεται Νταλάρας, να του βάζουμε τις κάμερες σαν ανακριτικούς φακούς, να λέει τρεις φορές ότι πήγε να μιλήσει για τον Τσιτσάνη και να συνεχίζουμε να κάνουμε ότι δεν τον ακούμε… Έχουμε χάσει το μέτρο, έχουμε χάσει απολύτως το μέτρο. Δεν δείχνουμε σεβασμό σε τίποτα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο δημοσιογράφος.

«Ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε και ξαφνικά έπεσαν πάνω του όλα αυτά τα παιδιά, που ξαναλέω δεν ξέρω αν ήταν επιλογή τους… Το ότι έδωσε μια συνέντευξη και είπε κάτι τι σημαίνει; Ότι πρέπει να τον κυνηγάμε μια ζωή παντού; Αυτό το πράγμα που γίνεται στα πεσίματα και με τον τρόπο που γίνεται εμένα με θλίβει, με στενοχωρεί, με ντροπιάζει. Αν δεν ντροπιάζει κανέναν άλλον, είμαστε οκ», υπογραμμίζει ο Νίκος Συρίγος στη συνέχεια.

«Δεν συμφωνώ με τα πεσίματα στην εκπομπή, στενοχωριέμαι με τον τρόπο που γίνεται η δημοσιογραφία. Εγώ δεν έχω απαντήσει έτσι σε πέσιμο αλλά δεν θα κρίνω την αντίδραση του άλλου. Η βασική ευθύνη δεν είναι των παιδιών αλλά των αρχισυντακτών που τους στέλνουν εκεί με τρέλα.

Κάθε άνθρωπος όμως πρέπει να έχει τις αντιστάσεις του. Αν δεν ντρέπεται κανείς γι’ αυτή την εικόνα, τι να σας πω;», καταλήγει στο σχόλιό του εμφανώς ενοχλημένος ο Νίκος Συρίγος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια μοναδική προσφορά ξεκίνησε από την Yamaha, τόσο στα sport scooters XMAX 125 και XMAX 300 όσο και στην Adventure μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού Tenere...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

Advertisement