Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Ο ερωτισμός σας στο ζενίθ. Το ταίρι σας σας δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση. Αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Να είστε επίσης σε ετοιμότητα, γιατί έρχεται κάποιο νέο για μια κληρονομιά που σας συμφέρει σε μεγάλο βαθμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπορείτε να έχετε καλή συνεννόηση με το ταίρι σας, αλλά και με τους συνεργάτες σας. Οι συμφωνίες που θα κλείσετε σήμερα είναι άκρως επικερδείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μικρά σκαμπανεβάσματα και διαφωνίες θα έχετε στο χώρο της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να πτοηθείτε όμως και να χαλάσει η διάθεσή σας. Ασχοληθείτε λίγο πιο ουσιαστικά με τα προβλήματα υγείας σας που χρονίζουν, γιατί υπάρχει περίπτωση να μπορούν να λυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούργια συναισθηματική γνωριμία κάνει την εμφάνισή της και σας αναστατώνει ευχάριστα. Ισως πρόκειται για μια μακροχρόνια φιλία που εξελίσσεται σε σχέση, γιατί τώρα το επιτρέπουν οι συνθήκες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο.

ΛΕΩΝ: Ομορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε σήμερα με το ταίρι σας ή ακόμα και με τη συντροφιά οικογενειακών φίλων. Η ημέρα φέρνει καλά νέα από τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Εχετε βάλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επικοινωνίες σας θα είναι εξαιρετικές και ακόμα πιο εξαιρετικά θα είναι τα αποτελέσματα. Οι δουλειές εξελίσσονται όπως πρέπει και οι διευθετήσεις των εκκρεμοτήτων σας πηγαίνουν σύμφωνα με το αναμενόμενο.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας, παρ’ όλο που σκαμπανεβάζουν αυτό το διάστημα, σήμερα θα σημειώσουν θετική άνοδο. Αν κάνετε, δε, μια γενική οικονομική στατιστική, θα διαπιστώσετε ότι ουσιαστική πτώση δεν υπήρξε. Οχι τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που θα προβληματιστείτε σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ομορφα πράγματα συμβαίνουν γύρω σας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας είναι θετικές και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές λειτουργούν υπέρ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με καλή ψυχολογία και εξαιρετική διάθεση, ξαλαφρωμένοι ίσως από άγχη του προηγούμενου έτους, προχωράτε ακάθεκτοι προς την επιτυχία. Οι σχέσεις ανανεώνονται και άνθρωποι που δεν περιμένατε σας στηρίζουν. Σταδιακά ανακάμπτετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ δημοφιλείς και εξαιρετικά περιζήτητοι, τόσο στις παρέες όσο και στον οικογενειακό κύκλο. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φέρνει κοντά σας ανθρώπους που είτε χρειάζονται τη συμβουλή σας είτε απλά ως φίλους. Νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναγνωρισιμότητα και καταξίωση στη δουλειά σάς δίνουν τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας. Μία υπόθεση επαγγελματική που σας ταλαιπωρούσε λύνεται. Απαντες εκθειάζουν τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι εμπλέκεστε σε νομικές υποθέσεις ευνοείστε ως προς τη διευθέτησή τους. Οσοι σπουδάζετε θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στο στόχο σας. Ενα ταξίδι ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια υπόθεσή σας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement