Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Το ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το ξέρουμε όλοι”

“Η Ασημίνα ήταν ανέκαθεν έντονος χαρακτήρας, νομίζω όμως πως τώρα έχει ξεφύγει. Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της”, σχολιάζει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης (17/1) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ την πρώτη εβδομάδα προβολής του, καθώς και το παρασκήνιο πίσω από την – για τέταρτη φορά – συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα σε αυτό.

«Το βλέπουμε μαζί με τον Σάκη το Survivor αλλά δεν έχουμε καταλήξει στο τι μας αρέσει και τι όχι. Μου αρέσει το καινούργιο στοιχείο ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος και προχωράει ο καλός αγωνιστικά παίκτης, αν και έχω ακούσει ότι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Παππάς είναι πιο ήρεμος απ’ ό,τι ήταν το ’21, είναι λίγο πιο διπλωματικός. Το ’21 ήταν πιο καυστικός και straight. Περίμενε όμως, γιατί θα κάνει πολλά πράγματα, είναι τετραπέρατος. Ελπίζω να μην φύγει», σχολιάζει η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Νομίζω ότι πλέον βγάζουν και λίγο τον πραγματικό τους χαρακτήρα και αυτό δεν μου αρέσει. Η Ασημίνα το είπε ξεκάθαρα ότι, εφόσον δεν με κρίνει πια ο κόσμος, θα κάνω ό,τι σας ενοχλεί τριπλά και τετραπλά. Δεν μου άρεσε αυτή η τοποθέτηση. Ανέκαθεν ήταν έντονος χαρακτήρας, τώρα έχει ξεφύγει λίγο», επισημαίνει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την συμπαίκτριά της στο Survivor All Star.

«Δεν με ενόχλησε που μπήκε η Δαλάκα τέταρτη φορά. Από τη στιγμή που της έγινε η πρόταση από την παραγωγή, καλά έκανε και την αποδέχθηκε. Ενδεχομένως να θέλει να ολοκληρώσει κάτι που έχει αφήσει μισοτελειωμένο. Το ότι έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το γνωρίζουμε όλοι», υπογραμμίζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το φετινό Survivor.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement