Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αντζελίνα Τζολί: Η παράλυση, το διαζύγιο & ο προστάτης αδελφός

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, (Angelina Jolie), Τζέιμς Χέιβεν (James Haven), έκανε μία σπάνια αναφορά για την σχέση του με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τα παιδιά της σε μια νέα του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του podcast «90who10» και παραδέχτηκε ότι ήταν καθήκον του να «προστατεύσει» τα έξι παιδιά της αδελφής του μέσω του πολύκροτου διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ και της αρνητικής δημοσιότητας που το ακολούθησε.

«Από εκεί ξεκίνησαν όλα, ξεκίνησε με την προστασία της και των παιδιών της, των ανιψιών μου» δήλωσε ο Χέιβεν μιλώντας για το καινούργιο κεφάλαιο στην σχέση τους μετά τον χωρισμό της. «Υπάρχουν εκείνα τα χρόνια που είναι καθοριστικά, γίνονται ενήλικες στις αρχές της δεκαετίας του 20. Νομίζω ότι είναι πολύ φυσικό και θέλω να είμαι εκεί ανά πάσα στιγμή», πρόσθεσε.

 

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας «Μr & Mrs Smith» ενώ ανακοίνωσε το διαζύγιο του το 2016. Εχει έξι παιδιά, τον Μάντοξ 22 ετών, τον Παξ 20, τη Ζαχάρα 18, τη Σάιλο 17 και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν.

«Μοιάζει πολύ με τη μαμά μου. Κάθε φορά που έχω την ευλογία να βρίσκομαι κοντά τους, θέλω να βρίσκομαι κοντά τους», συνέχισε ο Χέιβεν. «Έστησα τη ζωή μου έτσι ώστε να μπορώ να είμαι παρών σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θέλω να είμαι εκεί γι’ αυτούς ή γι’ αυτήν – ό,τι κι αν περνάει».

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για την Αντζελίνα Τζολί

Η ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην The Wall Street Journal αποκαλύπτοντας πολλά για τη ζωή και τα σχέδιά της.

Εκτός από το ότι εξομολογήθηκε ότι δεν θα επέλεγε καριέρα ως ηθοποιός αν ξεκινούσε σήμερα λόγω της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής που δεν ήταν τόσο εμφανής όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, είπε επίσης στο περιοδικό ότι διαγνώστηκε με την παράλυση Bell, μόλις έξι μήνες πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου με τον Brad Pitt. Και καθώς το άγχος μπορεί να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στην πάθηση, έχει κατηγορήσει το διαζύγιο για την πρόκληση αυτής της ασθένειας!

 

Τι είναι η παράλυση Bell
Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η παράλυση Bell, γνωστή και ως οξεία περιφερική παράλυση προσώπου άγνωστης αιτίας, «προκαλεί ξαφνική αδυναμία στους μύες στη μία πλευρά του προσώπου», αν και αυτή είναι συνήθως μόνο προσωρινή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, υποχωρεί πλήρως μέσα σε 6 μήνες, αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να συνεχίσουν να έχουν κάποια συμπτώματα παράλυσης Bell εφ’ όρου ζωής. Μερικά από τα συμπτώματα που προκαλούνται από την αδυναμία των μυών περιλαμβάνουν την πτώση μέρους του προσώπου, τα μονόπλευρα χαμόγελα, και το μάτι στην πληγείσα πλευρά που αντιστέκεται στο κλείσιμο.

Αν και η ακριβής αιτία της παράλυσης Bell είναι άγνωστη, πιστεύεται ότι θα μπορούσε να προκληθεί από μια αντίδραση που εμφανίζεται μετά από μια ιογενή λοίμωξη. Πιστεύεται ότι το άγχος θα μπορούσε επίσης να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει, τον οποίο η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ έθιξε στη συνέντευξή της στην WSJ.

Τι γνωρίζουμε για το Maleficent 3
Η Angelina Jolie είναι η πρωταγωνίστρια των ταινιών Maleficent, ένα spin-off της ταινίας της Disney με την Ωραία Κοιμωμένη που δημιουργήθηκε το 1959, σε μια έκδοση του 2014, και την Elle Fanning στον ρόλο της Aurora. Το σίκουελ Maleficent: Mistress of Evil κυκλοφόρησε το 2019, με τη Fanning να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Aurora, γνωστή και ως Ωραία Κοιμωμένη.

 

Αν και το περιοδικό φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι η Jolie θα επιστρέψει για ένα τρίτο μέρος της ταινίας, δεν είναι γνωστές πολλές άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των άλλων ηθοποιών που θα μπορούσαν να την ακολουθήσουν. Ο χαρακτήρας της Fanning, η Aurora, παντρεύεται τον πρίγκιπα Phillip (τον υποδύεται ο Harris Dickinson) στη δεύτερη ταινία και η Maleficent ορκίζεται να επιστρέψει για τη βάφτιση του μελλοντικού μωρού τους, κάτι που κάνει τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος της ιστορίας της τρίτης ταινίας.

Επίσης στη δεύτερη ταινία, η Maleficent μεταμορφώνει τη βασίλισσα Ίνγκριθ (την οποία υποδύεται η Michelle Pfeiffer) σε κατσίκα για να την τιμωρήσει για τα εγκλήματά της, οπότε δεν είμαστε σίγουροι αν θα επιστρέψει για την τρίτη ταινία – αλλά το ελπίζουμε!

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να απομακρυνθεί από την υποκριτική
Παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια βιογραφική ταινία της Maria Callas και φαίνεται ότι επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει για μια τρίτη ταινία του Maleficent, η σταρ των Eternals δήλωσε ότι ήθελε να απομακρυνθεί οριστικά από το Χόλυγουντ, καθώς «δεν είναι ένα υγιές μέρος».

Η Τζολί ομολόγησε ότι δεν έχει πια πολλή κοινωνική ζωή αποκαλύπτοντας στο περιοδικό ότι θέλει να μετακομίσει στην Καμπότζη – από όπου υιοθέτησε τον γιο της Μάντοξ – όταν οι συνεχιζόμενες δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ τελειώσουν οριστικά. «Από όλα τα μέρη στον κόσμο, το Χόλυγουντ δεν είναι ένα υγιές μέρος», είπε προσθέτοντας: «Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου. Έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω τόσο ελεύθερα. Θα μετακομίσω όταν μπορώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement