Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Τι θα φέρει το 2024 σε κάθε οδηγό; – Αναλυτικές προβλέψεις

Το 2023 ήταν μια δύσκολη «οδηγική» χρονιά, το 2024 όμως θα φέρει αλλαγές. Εμείς στο Autotypos ψάξαμε και βρήκαμε τι θα φέρει η νέα χρονιά σε κάθε οδηγό για τα 12 ζώδια.

Μετά απο μεγάλη έρευνα, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για τη νέα χρονιά. Το 2024 θα φέρει σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια όμορφες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές, ελπίζουμε φυσικά με λιγότερα ατυχήματα και δυστυχήματα.

Το Delightful Driving που οργανώνει περιηγήσεις σε ιταλικές διαδρομές τύπου Στέλβιο και trackdays σε πίστες για ιδιώτες με supercars ή ακόμη και hot hatch, ανέβασε το ωροσκόπιο του οδηγού για το 2024, το οποίο και σας παρουσιάζουμε με τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Κριός (21/03 – 19/04)

Μεγάλους δρόμους θα διαβείτε το 2024, μία δραστήρια οδηγικά χρονιά για εσάς! Βλέπω πολλές στροφές μπροστά σας και old school επιταχύνσεις σε ανοιχτούς δρόμους. Ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του κινητήρα (καλού-κακού κάντε και κανένα σέρβις από πριν) και να απολαύσετε κάθε στιγμή αδρεναλίνης που μπορεί να σας προσφέρει η οδήγηση. Και από το 2025 βλέπετε αν θα πουλήσετε το παλιό GTi σας.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αυτή τη χρονιά, δείτε την οδήγηση σαν ένα προσωπικό χορό που μπορεί να φέρει αρμονία και ανάταση στον εσωτερικό σας κόσμο. Μην αψηφήσετε στιγμή τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου αφού πάρετε τα βουνά χωρίς προορισμό. Η ηρεμία του δρόμου μπροστά και η γαλήνη του τοπίου θα είναι το φάρμακο και μία από τις ελάχιστες απολαύσεις που σας επιφυλάσσει ένα δύσκολο 2024 με μεγάλες πλανητικές συμπτώσεις. Ένα MX-5 σας λείπει, αν δεν το έχετε πάρει ήδη.

Δίδυμοι (21/05 – 20/06)

Η ποικιλομορφία των τοπίων αποτελεί το μεγάλο ερέθισμα για εσάς το 2024. Ζήστε επιτέλους την οδήγηση σε διαφορετικές συνθήκες αλλά ποτέ μόνοι, πάντα με την κατάλληλη παρέα. Από μία συζήτηση σε κάποιον ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές, θα ανοιχτούν φέτος νέοι ορίζοντες, ένας απροσδόκητος έρωτας, ίσως και μία μοναδική επαγγελματική ευκαιρία. Αρκεί να δώσετε επιτέλους το παλιό καλό σας Punto για ένα μπιμπικωτό B-SUV.

Καρκίνος (21/06 – 22/07)

Το αυτοκίνητο θα είναι το καταφύγιό σας αυτή τη χρονιά. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ένα άνετο και ασφαλές μοντέλο για εσάς και τους αγαπημένους σας συνταξιδιώτες. Ένα C-SUV, κατά προτίμηση υβριδικό, ώστε να μη σκέφτεστε τα χιλιόμετρα. Η οδήγηση μέσα στο 2024 θα είναι μία συγκινησιακή όσο και γνώριμη εμπειρία που θα σας χαρίζει δύναμη.  Και μην ξεχνάτε ποτέ τα χαρτομαντήλα!

Λέων (23/07 – 22/08)

Ξεχάστε τις μέσες άκρες. Φέτος πιάστε γερά το τιμόνι και οδηγείστε σαν ηγέτης που είστε. Ο κάθε δρόμος θέλει τον βασιλιά ή τη βασίλισσά του και ποιος άλλος μπορεί να παίξει καλύτερα αυτόν τον ρόλο; Το γενναίο πνεύμα που σας χαρακτηρίζει είναι ώρα να εμπνεύσει κάθε οδηγό που θα τολμήσει να σας ακολουθήσει. Η ζωή σας είναι πάντα ένα έπος. Έπος αυτή τη χρονιά θα είναι οι οδηγικές εμπειρίες που θα αποκομίσετε. Δε χρειάζεστε παρά μία Purosangue – όχι ό,τι κι ό,τι!

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Η παροιμιώδης προσοχή στη λεπτομέρεια που σας χαρακτηρίζει, αντανακλάται και στη σχέση σας με το αυτοκίνητο. Προσέξτε το λοιπόν σαν τα μάτια σας, συντηρήστε το όπως πάντα κι εκείνο δεν θα σας προδώσει. Σχεδιάστε λεπτομερώς κάθε ταξίδι και διαδρομή ώστε όλα να κυλούν ήρεμα και κυρίως για να μη μείνετε από μπαταρία. Δείξτε στους γύρω σας ότι η τελειομανία σας πίσω από το τιμόνι είναι ενδεικτική του χαρακτήρα σας.

Ζυγός (23/09 – 22/10)

Ακόμη μία χρονιά θα βρείτε την απόλυτη αρμονία πίσω από το τιμόνι. Βρείτε την ισορροπία – όπως μόνο εσείς ξέρετε – ανάμεσα στη λαχτάρα σας για εξερευνήσεις και στις απολαύσεις της στιγμής, παρέα πάντα με τους συνοδοιπόρους σας. Ο τρόπος που οδηγείτε αποπνέει κομψότητα μοναδική. Μοιραστείτε λοιπόν την εμπειρία του δρόμου με τους ανθρώπους σας και ενίοτε αφήστε τους να σας οδηγήσουν εκείνοι. Αν σκέφτεστε για ηλεκτρικό, προτείνουμε Model 3 με Autopilot.

Σκορπιός (23/10 – 21/11)

Άλλη μία χρονιά εσωτερικής εξερεύνησης και σ’ αυτό θα σας βοηθήσει μία αγαπημένη διαδρομή με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, έστω και αν αυτή προέρχεται μόνο από τον κινητήρα. Αναβάλλετε λοιπόν την αγορά ενός BEV, ένα τουρμπάκι χρειάζεστε. Ζήστε το κάθε χιλιόμετρο στο ρυθμό που σας ηρεμεί, μιας και η διαδρομή είναι πάντα ο προορισμός. Η οδήγηση θα σας χαρίσει δύναμη και ίσως σας μεταμορφώσει στον χαρακτήρα που πάντα ονειρευόσασταν.

Τοξότης (22/11 – 21/12)

Μπορεί να μην το πιστεύετε τώρα, όμως το 2024 θα είναι μία χρονιά γεμάτη περιπέτεια για εσάς. Θα αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις, θα εξερευνήσετε διαφορετικά εδάφη, εντός και εκτός δρόμου και για πρώτη φορά η λαχτάρα για ελευθερία θα σας πάει πολύ μακριά. Μέσα από την οδήγηση θα εξερευνήσετε άγνωστα μέρη και μία διαφορετική πλευρά του εαυτού σας. Αν δεν έχετε πάρει 4×4, κάντε το τώρα. Τα προσθιοκίνητα SUV δεν κάνουν για εσάς.

Αιγόκερως  (22/12 – 20/01)

Ήρεμα. Στην οδήγηση, όπως και στη ζωή σας, χρειάζεστε φέτος αποφασιστικότητα αλλά και πειθαρχία. Κάθε χιλιόμετρο μπροστά σας θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας (και στον πολυπόθητο φορτιστή). Ο δρόμος θα είναι το μονοπάτι της επιτυχίας σας και το αυτοκίνητό σας εργαλείο για τις κατακτήσεις σας. Ηλεκτρικό εργαλείο, φυσικά.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

Advertisement