Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η τελευταία Πανσέληνος του έτους

Ζώδια: Το να έχετε συγκροτημένη σκέψη την παρούσα στιγμή μπορεί να σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στο πώς η τελευταία Πανσέληνος θα σας επηρεάσει.

Πέρα από το ότι είναι μια περίοδος προβληματισμού, η Πανσέληνος φέρνει στο φως κρυμμένες αλήθειες, αλλά κάτω από αυτό το συγκεκριμένο φεγγάρι, ακόμη και η αλήθεια είναι αμφισβητήσιμη

Εάν για παράδειγμα έχετε εργαστεί επιμελώς για την επίτευξη ενός στόχου μαζί με κάποιον που εμπιστεύεστε, μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να αμφισβητείτε την εγκυρότητα αυτών που μαθαίνετε. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εφαρμόσετε λίγη από τη διαισθητική σας σοφία για να τα βγάλετε πέρα.

Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει σκέψεις σε όλα τα ζώδια

Ζώδια: Κριός

Κάντε την έρευνά σας, συλλέξτε δεδομένα προτού προχωρήσετε πλήρως, καθώς μπορεί να υπάρχει κάτι που απαιτεί περαιτέρω εξήγηση ή συζήτηση. Η Πανσέληνος σας παρουσιάζει κρίσιμες πληροφορίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να φαίνονται μπερδεμένες στην αρχή.

Φορτίζοντας τον περίεργο τρίτο οίκο της επικοινωνίας, της σκέψης και του άμεσου περιβάλλοντος, η ελπίδα σας για το μέλλον είναι μια ισχυρή πηγή έμπνευσης, αλλά η μεγιστοποίηση των πόρων σας και το να ζητήσετε βοήθεια θα μπορούσε να μετατρέψει μια δύσκολη κατάσταση σε μεταμφιεσμένη ευλογία. Εξετάστε εναλλακτικές λύσεις και αντιμετωπίστε την πρόκληση να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Ζώδια: Ταύρος

Η αλλαγή μπορεί να είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας, αλλά η παραμονή στη ζώνη άνεσής σας δεν πρόκειται να σας φέρει τη σταθερότητα που αναζητάτε.

Τι σας κάνει τόσο απρόθυμους να εξετάσετε διαφορετικές οπτικές γωνίες; Βιώνετε μια σημαντική αναμόρφωση όσον αφορά το πνευματικό σας πείσμα και τις συνεξαρτήσεις σας κάτω από την Πανσέληνο. Με το φεγγάρι να πυροδοτεί τον δεύτερο οίκο των οικονομικών, των ανέσεων και των συστημάτων αξιών σας, συμβιβάζεστε με το γεγονός ότι όλα τα πράγματα τελειώνουν και τίποτα δεν είναι ποτέ σίγουρο. Άλλες ευκαιρίες σας περιμένουν στην άλλη πλευρά αυτής της Πανσελήνου. Και παρά τα όσα μπορεί να πιστεύετε, έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε. Αυτή η Πανσέληνος θέλει να λειτουργείτε με βάση τη νοοτροπία της αφθονίας και όχι της έλλειψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

26/12/2023
|
07:48

Δύσκολες ώρες για την Γιούλικα Σκαφιδά – «Μας έφυγες έτσι ξαφνικά»

 

Ζώδια: Δίδυμοι

Το να μην έχετε όλες τις απαντήσεις δεν σας αφήνει άλλη επιλογή από το να στηριχτείτε στις εμπειρίες σας. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε τόσο με τον ήρωα όσο και με τον κακό είναι μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας, γι’ αυτό αναρωτηθείτε για την προσέγγισή σας προς τους άλλους και πόσο έχουν αλλάξει οι σχέσεις σας από το νέο έτος.

Το να θέσετε πιο σταθερά όρια σας δείχνει την αλήθεια για το πώς νιώθει κάποιος άλλος για εσάς και αν σας σέβεται πραγματικά, και το αντίστροφο. Το ταξίδι προς την αυτοπραγμάτωση συνεχίζεται καθώς η ταυτότητα και η ανεξαρτησία σας αποκτούν νέα μορφή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, αλλά να είστε σίγουροι ότι η βαθιά σοφία που αξιοποιείτε θα σας εμπνεύσει να κάνετε ακόμη πιο τολμηρές κινήσεις προς τα εμπρός. Αφήστε αυτή την Πανσέληνο να φέρει στην επιφάνεια ένα στρώμα της ταυτότητάς σας που γνωρίσετε καλύτερα στο μέλλον.

Ζώδια: Καρκίνος

Επειδή κυβερνάστε από το φεγγάρι δεν σας είναι ξένο το να έχετε οξυμένη τη διαίσθησή σας. Η Πανσέληνος καθώς ρίχνει φως στις πτυχές της ασυνείδητης διαδικασίας σκέψης σας που δεν είναι πλέον παραγωγική ή χρήσιμη στην καθημερινή σας ζωή.

Το μέλλον απέχει πολύ από το να είναι ξεκάθαρο και παρόλο που θα προτιμούσατε πολύ να ξέρετε τι σας περιμένει αύριο, η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρετε. Και αυτό είναι εντάξει. Ετοιμαστείτε για μια πνευματική ανακάλυψη όσον αφορά τον εσωτερικό σας μονόλογο και τις συνήθειες υγείας στην επικοινωνία και το στυλ γραφής σας. Αφήστε το Σύμπαν να αναλάβει το προβάδισμα, καθώς ο ανώτερος εαυτός σας ξέρει πού πηγαίνετε ακόμα κι αν δεν το κάνετε.

Ζώδια: Λέων

Ακριβώς επειδή σας κυβερνά ο Ήλιος δεν σημαίνει ότι η λάμψη σας πρέπει να είναι αρκετά φωτεινή για οτιδήποτε και για καθέναν. Η αυθεντικότητά σας αστράφτει και οι δημιουργικές σας ικανότητες εκπέμπουν ταλέντο, με ή χωρίς την έγκριση των άλλων.

Φορτίζοντας τον 11ο οίκο σας κοινωνικές συναναστροφές, η Πανσέληνος σας προτρέπει να ανακατευθύνετε την ενέργειά σας σε κάτι που έχει σημασία για εσάς, όχι σε κάτι στο οποίο πιέζεστε από τους συνομηλίκους σας. Αν το να συμβαδίζετε με τις επιφανειακές εμφανίσεις και την τάση των κοινωνικών σας ομάδων σας εμποδίζει να καλλιεργήσετε τις δυνάμεις σας, ήρθε η ώρα να ανακτήσεις τη δύναμή σας. Αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, οπότε δώστε στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε ελεύθερα τις επιλογές σας.

Ζώδια: Παρθένος

Συχνά προτιμάτε να αναλαμβάνετε το προβάδισμα επειδή είστε περήφανοι που «γνωρίζετε» όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, χάρη στο γεγονός ότι σας κυβερνά ο έξυπνος Ερμής.

Αλλά ακόμη και οι ηγέτες και όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας μπορούν να επωφεληθούν από το να είναι ταπεινοί, να παραδέχονται όταν κάνουν λάθος και να μαθαίνουν κάτι από εκείνους που τους ακολουθούν.

Με την Πανσέληνο να κορυφώνεται στον 10ο οίκο της καριέρας, της φήμης και των ανωτέρων σας, μαθαίνετε πράγματα που θα αμφισβητήσουν την άποψή σας. Η οικογένεια και η ανατροφή σας έχουν άμεση σχέση με όσα πιστεύετε επομένως φροντίστε να αμφισβητήσετε αυτές τις πεποιθήσεις προχωρώντας.

Ζώδια: Ζυγός

Η περιέργεια σάς οδηγεί σε ένα νέο μονοπάτι, αλλά κάτι μπορεί να αποτελεί πρόκληση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ειδικά όταν πρόκειται για παλιές συνήθειες που πεθαίνουν δύσκολα.

Και ενώ η ζωή μπορεί να είναι επί του παρόντος πολύ περίπλοκη για να μπορέσετε να θέσετε νέα σχέδια ακόμα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε να αναζητήσετε νέους δρόμους για εξερεύνηση.

Η Πανσέληνος φορτίζει τον ένατο οίκο της αυτοανακάλυψης, πράγμα που σημαίνει ότι σάς παρουσιάζονται νέες πληροφορίες σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και την ικανότητά σας να πιστεύετε στο μέλλον. Καθαρίστε το μυαλό σας και μπορείτε να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα, γιατί η αποφυγή της δέσμευσης μπορεί να είναι μια άλλη μορφή αναβλητικότητας.

Ζώδια: Σκορπιός

Οι οικείες συζητήσεις σας και τα μυστικά που μοιράζεστε με αυτούς που έχετε επιλέξει να εμπιστευτείτε βρίσκονται στο επίκεντρο της Πανσελήνου, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε εάν οι οικονομικές συναλλαγές σας ωφελούν μακροπρόθεσμα.

Πυροδοτώντας τον όγδοο οίκο συγχωνεύσεων και συναισθηματικών ανταλλαγών, η αντίληψή σας για την οικειότητα και τη σταθερότητα εξελίσσεται, και αυτό αναπόφευκτα επηρεάζει τις επενδύσεις που έχετε δρομολογήσει. Αντί να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ή να παραμένετε σταθεροί στους τρόπους σας, αυτή η Πανσέληνος σας προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσετε την εναλλακτική λύση.

Είτε αυτό εκδηλώνεται στην ερωτική σας ζωή είτε στην οικονομική σας κατάσταση, αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να σας δείξει πού κάτι —ή κάποιος— σας κρατάει πίσω σε κάτι που ξέρετε ότι αξίζετε.

Ζώδια: Τοξότης

Η σαφής και ευθεία επικοινωνία είναι το κλειδί κάτω από αυτήν την Πανσέληνο, και παρόλο που δεν ανησυχείτε απαραίτητα για τις «μικρές» λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο να κρατήσετε χώρο για την οπτική γωνία ενός σημαντικού άλλου αυτή τη στιγμή.

Παίζετε συχνά τον ρόλο του δασκάλου, αλλά οι ρόλοι αντιστρέφονται και ήρθε η ώρα να θυμηθείτε ότι είστε και μαθητής. Ο μήνας του Νοεμβρίου θα αγγίξει τον έβδομο οίκο των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας, αλλά με τον Ήλιο στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, πολλά από αυτά που θα συμβούν στη συνέχεια εξαρτώνται από την αντίληψή σας για το ποιοι είστε. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι σκέφτεστε ή τι αισθάνεστε αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η επόμενη φάση της ζωής σας εξαρτάται περισσότερο από τις ερωτήσεις που κάνετε παρά από τις απαντήσεις που λαμβάνετε. Μην φοβάστε να κάνετε τις πιο δύσκολες και πιο σύνθετες ερωτήσεις.

Ζώδια: Αιγόκερως

Εάν αισθάνεστε παγιδευμένοι όταν πρόκειται για την προσωπική σας ελευθερία, σκεφτείτε τι σας κάνει να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι.

Μπορεί να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι από την καθημερινότητά σας ή να σας συγκρατούν οι ανησυχίες για την υγεία σας. Μπορεί ακόμη και να νιώσετε μια αποσύνδεση με το άμεσο περιβάλλον σας ή την τοπική ομάδα φίλων σας. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την ευτυχία και το πώς πρέπει να μοιάζει η ευτυχία μπορεί να σας εμποδίζει ακόμη και να τη βιώσετε.

Και αν ψάχνατε για επικύρωση και αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας, οι προσδοκίες σας μπορεί να μην ευθυγραμμίζονται με την τρέχουσα πραγματικότητά σας. Μην φοβάστε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές, καθώς δεν χρειάζεται να αισθάνεστε παγιδευμένοι για πολύ περισσότερο.

Η Πανσέληνος σας παρουσιάζει πληροφορίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την κρίση σας και, τελικά, να σας απελευθερώσουν. Να είστε ανοιχτοί στη λήψη νέων γνώσεων, τουλάχιστον προτού κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

Ζώδια: Υδροχόος

Ανακαλύπτετε νέες μούσες και λαμβάνετε έμπνευση όταν δεν το περιμένετε κάτω από τη λάμψη της Πανσελήνου. Είτε αναπτύσσετε μια νέα δημιουργική ικανότητα είτε βιώνετε ένα εγκάρδιο ειδύλλιο, επιτρέψτε τα στον εαυτό σας. Με άλλα λόγια, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να διασκεδάσει, ακόμα κι αν δημιουργήσετε ένα χάος ταυτόχρονα.

Η επιρροή του Ποσειδώνα και του Κρόνου στον δεύτερο οίκο των αξιών και της αυτοεκτίμησής σας θα μπορούσε να θολώσει την πίστη σας στον εαυτό σας, αλλά το να παραμερίσετε το εγώ σας θα σας δώσει το κουράγιο να μιλήσετε και να δείξετε τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν πρέπει αφεθείτε στο ενδεχόμενο να παρεξηγηθείτε.

Ο φόβος που έχετε στο να είστε συνηθισμένοι είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Έρχονται συναρπαστικά πράγματα, αλλά μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να λειτουργήσετε θαρραλέα. Είναι καλύτερα να έχετε αγαπήσει και να έχετε χάσει παρά να μην έχετε αγαπήσει ποτέ.

Ζώδια: Ιχθύς
Μπορεί να αισθάνεστε απίστευτη ώθηση να πετύχετε αυτή τη στιγμή, αλλά καθώς εξερευνάτε νέους στόχους και δρόμους επιτυχίας, φροντίστε να επικοινωνείτε και να ξεκαθαρίζετε τι συμβαίνει με εσάς εσωτερικά.

Μπορεί να μην έχετε το εύρος ζώνης για να πετύχετε όλα όσα θέλετε να πετύχετε στην προσωπική σας ζωή, και αυτό είναι εντάξει.

Οι σχηματικές πτυχές της δυναμικής της οικογένειάς σας μπορεί να αποκαλύψουν τι σας εμποδίζει να επιτύχετε αυτό που θέλετε να επιτύχετε, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο εξερευνώντας την αντίληψή σας για το σπίτι και το ανήκειν και τι διαμόρφωσε αυτές τις αντιλήψεις.

Αυτό που σας οδηγεί στην επιτυχία είναι το ίδιο πράγμα που σας οδηγεί να βρείτε ασφάλεια. Και αν δεν είστε σίγουροι για το τι σας οδηγεί ακόμα, η Πανσέληνος θα σας φέρει περισσότερη σαφήνεια, δείχνοντάς σας που ακριβώς να στραφείτε στη συνέχεια.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα μοντέλα της DFSK, που συνδυάζουν την αξιοπιστία, την τεχνολογία και την αυξημένη πρακτικότητα με την ακαταμάχητη σχέση ποιότητας-τιμής, είναι έτοιμα να κάνουν δυναμική...

Advertisement