Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Οι τυχερές ημερομηνίες του 2024 για τα 12 ζώδια

Ζώδια: Η αστρολογία μελετά πολύ προσεκτικά το χρόνο τη μέρα και τη στιγμή που θα είστε τυχεροί, άτυχοι, με επαγγελματικά και συναισθηματικά προβλήματα.

Πάμε να δούμε λοιπόν μήνα προς μήνα, ποιες είναι οι ιδανικότερες και ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί βάση της ημερομηνίας που γεννήθηκαν.

Ζώδια: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ιδανικές ημερομηνίες είναι η 19η, 20η και 21η Ιανουαρίου. Οι ημερομηνίες αυτές είναι ιδανικές για δημόσιες κοινωνικές εκδηλώσεις και διεύρυνση κύκλου του ζευγαριού.

Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικά τυχερός μήνας, για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί 17, 18 και 19 Ιανουαρίου, Καρκίνους γεννημένους 19, 20 και 21 Ιουλίου, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί 22, 23 και 24 Ιανουαρίου και Λέοντες 24, 25 και 26 Ιουλίου.

Ζώδια: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ιδανικές ημερομηνίες  είναι η 5η, 6η και 7η του Φλεβάρη

Ο Φεβρουάριος επίσης είναι εξαιρετικά τυχερός για τους οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου, οι Λέοντες που είναι γεννημένοι 8, 9 και 10 Αυγούστου, οι Ιχθύς που είναι γεννημένοι 27, 28 και 29 Φεβρουαρίου και οι Παρθένοι με γενέθλια 28, 29 και 30 Αυγούστου.

Ζώδια: ΜΑΡΤΙΟΣ

Αν θα ξεχωρίζαμε τις ιδανικότερες ημερομηνίες  της Άνοιξης, αυτές θα ήταν η 4η, 5η και η 6η Μαρτίου. Ενώ και στις 13, 14 και 15 Μαρτίου

Αδίστακτη δικηγόρος διαζυγίων η Κιμ Καρντάσιαν – Ετοιμάζεται για το νέο επαγγελματικό βήμα

 

Τέλος 18 και 19 Μαρτίου η αγάπη έρχεται ξαφνικά και από το πουθενά το ίδιο και η απόφαση το να ενωθούν δυο καρδιές

Ο Μάρτιος είναι εξαιρετικά τυχερός για Ιχθύς που έχουν γεννηθεί 4, 5 και 6 Μαρτίου, Παρθένους που γεννήθηκαν 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, Ταύρους γεννημένους 7, 8 και 9 Μαΐου και Σκορπιούς που τα γενέθλιά τους είναι 6, 7 και 8 Νοεμβρίου.

Ζώδια: ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας όπου έχει ήδη προηγηθεί μια έκλειψη την 25η Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού ενώ η επιρροή της επεκτείνεται και σε όλο το πρώτο 10ήμερο του μήνα αλλά έρχεται για να συμπληρωθεί με τη δεύτερη έκλειψη του χρόνου που θα πραγματοποιηθεί στη 19η μοίρα του Κριού, που γενικά δεν θεωρείται ιδανική περίοδος

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιες μέρες που θα λειτουργήσουν πιο βοηθητικά αυτές θα ήταν η 28η και 29η του Απρίλη με πολλά ερωτηματικά και ως πιο ουδέτερες σε σχέση με τις προηγούμενες.

Πιο τυχεροί  είναι οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί 9 και 10 Μαΐου, που εδώ μιλάμε για την ευτυχή κατάληξη ενός κεραυνοβόλου έρωτος και οι Σκορπιοί που γεννηθήκαν 10 και 11 Νοεμβρίου, που αποφασίζουν αντί να χωρίσουν με το ταίρι τους, να το παντρευτούν επιτέλους ως το παντοτινό άλλο τους μισό.

Ζώδια: ΜΑΙΟΣ

Ιδανικές ημερομηνίες  ο Μάιος έχει αρκετές, όπως η 3η και 4η Μαΐου. Ποιο τυχεροί, είναι οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί 3, 4 και 5 Μαΐου, οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν 7, 8 και 9 Νοεμβρίου, οι Παρθένοι που έχουν γενέθλια 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου και οι Ιχθύς που γεννήθηκαν 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου.

Ζώδια: ΙΟΥΝΙΟΣ

Μετά βεβαιότητας οι πιο τυχερές ημέρες του Ιούνη είναι η 1η 2α και 3η Ιουνίου

Ακολουθεί το διάστημα της 11ης, 12ης και 13ης Ιουνίου, όπου εξασφαλίζεται η απόλυτη επικοινωνία μεταξύ συντρόφων αλλά και σύμπνοια ως προς τις αποφάσεις τους.

Ενώ στις 25. 26 και 27 Ιουνίου, ευδοκιμούν καλές συνθήκες Οι πιο τυχεροί είναι σαφώς οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί 3, 4 και 5 του Ιούνη, οι Τοξότες που γεννήθηκαν 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου, οι Καρκίνοι που τα γενέθλιά τους είναι 25, 26 και 27 Ιουνίου και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί 26 και 27 Δεκεμβρίου.

Ζώδια: ΙΟΥΛΙΟΣ

Η 5η και η 6η Ιουλίου, θα έχει κεραυνοβόλους έρωτες. Στις 10, 11 και 12 δημιουργούνται οι προϋποθέσεις στο να ξεκινήσει μία σχέση με αγάπη συντροφικότητα που να πατάει σε γερές βάσεις.

Ενώ στις 27 και 28 του Ιούλη φλογεροί έρωτες καταλήγουν σε φλογερούς έρωτες

Τυχερές ημερομηνίες είναι για τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί 5 και 6 Ιουλίου αλλά και 12 με 13. Για τους Αιγόκερους που γεννήθηκαν 31 Δεκεμβρίου, 1η και 2 Ιανουαρίου. Τους Λέοντες που έχουν γενέθλια 27, 28 και 29 Ιουλίου και για τους Υδροχόους που είναι γεννημένοι 23, 24 και 25 Ιανουαρίου.

Ζώδια: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Αν και ο Αύγουστος θεωρείται παραδοσιακά ένας καλός μήνας πολλοί και βαριοί πλανήτες θα είναι ανάδρομοι ενώ από τις 4 του Αυγούστου στην ίδια κατάσταση θα βρίσκεται και ο Ερμής.

Έτσι λοιπόν αν θα έπρεπε να το ζορίσουμε και να βρούμε τις πιο προσιτές μέρες στις 1ης και 2ας του μήνα όπου εκεί θα επικρατεί ένα πιο ουδέτερο κλίμα με πολλές όμως ενστάσεις και ερωτηματικά.

Οι πιο τυχεροί κατά τα φαινόμενα είναι οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί 1η και 2 Αυγούστου, οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν 29 και 30 Γενάρη, οι Δίδυμοι που τα γενέθλιά τους είναι στις 5 και στις 6 Ιούνη και οι Τοξότες που γεννήθηκαν 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Ζώδια: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 18 του Σεπτέμβρη θα έχουμε την Τρίτη κατά σειρά έκλειψη της χρονιάς η οποία θα είναι Σεληνιακή και θα πραγματοποιηθεί στην 25η μοίρα και 47’ των Ιχθύων. Δεδομένου ότι βρίσκεται να αγγίζει από τα μέσα όλες τις ημερομηνίες του μήνα, οι ημέρες αυτές θα είναι και γεμάτες αναποδιές

Έτσι λοιπόν με πολλά ερωτηματικά, ίσως η πιο τυχερή θα είναι η 10η και η 13η Σεπτεμβρίου και ίσως και η 21η με αρκετές επιφυλάξεις.

Άρα οι πιο τυχεροί  χωρίς σκαμπανεβάσματα, θα είναι οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 7,9 και 21 Σεπτεμβρίου και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί 5 και 7 και 9 Μαρτίου.

Ζώδια: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Εφόσον έχει ήδη προηγηθεί μία έκλειψη στις 18 του Σεπτέμβρη και εξακολουθεί να μας επηρεάζει όλους μας, έρχεται η 2α του Οκτώβρη για να κάνουν φινάλε οι εκλείψεις της χρονιάς. Κατά συνέπεια και ο Οκτώβριος θα είναι ένας αρνητικός μήνας

Έτσι αν έχεις σκοπό ή περιορισμούς στο να τελέσεις τότε το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, καλό θα ήταν να εξεταστεί ενδελεχώς ο γενέθλιο χάρτη σου, ώστε να βρεθούν αν υπάρχουν εκεί θετικές προοπτικές.

Οι πιο τυχεροί στο να δουν έναν ευτυχισμένο γάμο είναι οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί 27 και 28 του Νοέμβρη και οι Ταύροι που τα γενέθλιά τους είναι 25 και 26 Μαΐου.

Ζώδια: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Τυχερές ημερομηνίες είναι η 6η και 7η του Νοέμβρη.

Ακολουθούν οι 10, 11 και 12…Και τέλος ιδανικό είναι το διάστημα στις 24, 25 και 26 θα βασιλεύει η αρμονία η αγάπη και η ισορροπία στη σχέση σας.

Οι πιο τυχεροί στο να βρουν το άλλο τους μισό είναι οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν 6 και 7 του Νοέμβρη, 10, 11 και 12 και οι Ζυγοί που τα γενέθλιά τους είναι στις 24 και στις 25 του Σεπτέμβρη.

Ζώδια: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Μπορεί ο Δεκέμβριος να φιλοξενεί αρκετούς φαινομενικά ανάδρομους πλανήτες, η θετική διάθεση όμως δε θα λείψει. Οι πιο ιδανικές μέρες βρίσκονται σαφώς κατά την εορταστική περίοδος από τις 23 μέχρι και τις 27 του Δεκέμβρη.

Τυχεροί θα είναι όσοι έχουν γεννηθεί 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου, οι Παρθένοι που τα γενέθλιά τους είναι 23 και 24 Αυγούστου και οι Ταύροι που τα γενέθλιά τους είναι 21η και 22α Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement