Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Χάιντι Κλουμ & η κόρη της με σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα

Σε μια νέα αποκαλυπτική συνεργασία προχώρησε η Χάιντι Κλουμ  με την 19χρονη κόρη της, Λένι, ποζάροντας μαζί στον φωτογραφικό φακό στο… πνεύμα των ημερών.

Σε συνήθεια που έγινε λατρεία φαίνεται να εξελίσσεται η συνεργασία της Χάιντι Κλουμ με την 19χρονη κόρη της καθώς για άλλη μια φορά οι δύο τους πρωταγωνιστούν σε μια σέξι φωτογράφιση.

Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της ποζάρουν με σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα

Αφορμή αυτή τη φορά η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν εταιρείας εσωρούχων με την 50χρονη Χάιντι και την 19χρονη Λένι να ποζάρουν μπροστά στον φωτογραφικό φακό με μαύρα και κόκκινα εσώρουχα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)


«Ω έλατο, ω έλατο, λατρεύω τη νέα σειρά εσωρούχων» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών και του βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Χάιντι Κλουμ.

Όπως και τις προηγούμενες φορές η κοινή φωτογράφιση μητέρας και κόρης προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις ανάμεσα στους σχολιαστές με άλλους να τις επαινούν και άλλους να υποστηρίζουν ότι «είναι λίγο ανατριχιαστικό» να είναι δίπλα-δίπλα με εσώρουχα.

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Η Λένι Κλουμ, πάντως, έχει ήδη απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια δηλώνοντας πριν από μερικούς μήνες ότι «ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι αρκετές από αυτές τις αντιδράσεις».

Αγνώριστη η Χάιντι Κλουμ – Η φωτογραφία της από όταν ήταν 19 χρονών

Μέσω ανάρτησης στα social media η Χάιντι Κλουμ μοιράστηκε φωτογραφίες, τι οποίες «ξέθαψε» από το παρελθόν

Η Χάιντι Κλουμ ανέβασε μια φωτογραφία από τα παλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Στην ανάρτηση, το σούπερ μόντελ έκανε ένα περιπαικτικό σχόλιο στην κόρη της, Λένι, η οποία επίσης ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα: «Εγώ είμαι αυτή στην ηλικία σου», κάνοντας tag την 19χρονη κόρη της.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement