Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τερέζα: “Αν ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Άντζελα Γκερέκου”

“Η μητέρα μου έγραψε το “Παίζεις” στην Καλομοίρα μέσα στο αμάξι. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή της έγραψε 2-3 τραγούδια και μου είπε ότι είναι για εκείνην”, εξομολογείται η γνωστή τραγουδίστρια.

Την Τερέζα συνάντησε η κάμερα του «I Love ΣουΚού» και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς γράφτηκε το τραγούδι «Παίζεις» της Καλομοίρας, παίρνει θέση για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ενώ μιλά και για τη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Τον Τόλη Βοσκόπουλο τον γνώρισα σε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, όταν χώριζε με τη Τζούλια. Όμως ήταν ένας κύριος. Θαυμάζω και λατρεύω την Άντζελα Γκερέκου. Πιστεύω ότι αν έζησε αυτά τα επιπλέον 20 χρόνια ο Τόλης, τα έζησε γιατί είχε την Άντζελα δίπλα του», δηλώνει η Τερέζα για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Μια μέρα ήμασταν στο βενζινάδικο και βάζαμε βενζίνη. Πίσω ήταν η Καλομοίρα και δίπλα μου καθόταν η μητέρα μου. Είχα πει στην Καλομοίρα: θα πας Eurovision θες δεν θες. Μου λέει: ε θα δούμε, δεν ξέρω. Της λέω: Καλομοίρα, παίζεις; Εγώ δεν παίζω», αφηγείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Με κοιτάει η μητέρα μου και μου λέει: δώσε μου ένα στυλό κι ένα χαρτί. Βγαίνω να πληρώσω τη βενζίνη και όταν ξαναμπήκα στο αμάξι μου λέει η μητέρα μου: έγραψα ένα τραγούδι, το «Παίζεις», για την Καλομοίρα. Εκεί κατάλαβα ότι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία», αποκαλύπτει η Τερέζα.

«Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή μου είπε ότι έχει γράψει 2-3 τραγούδια για τη μικρή. Ξέρει η Καλομοίρα ότι ανά πάσα στιγμή έχουμε κάποια τραγούδια για εκείνην», συμπληρώνει.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η Τερέζα σχολιάζει: «Αυτό σημαίνει ότι μία λέξη δεν σε εκφράζει, ίσως εκείνη την εποχή ήθελε να το κάνει αλλά δεν μπόρεσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα και όχι τότε που το ηχογράφησε. Η αλήθεια είναι ότι, εάν εμένα μου παρουσίαζες αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω αν θα το έλεγα, ούτε τώρα ούτε και τότε».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

Advertisement