Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Light: “Εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό”

“Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;”.

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Light. Τον δημοφιλή τράπερ συνάντησε η ρεπόρτερ Νόρα Καούρη στα παρασκήνια του 9ου live του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής (24/11) μαζί με τη σύντροφό του, όπου ρωτήθηκε για τη σχέση τους, το επόμενο βήμα αλλά και την πρόσφατη διαμάχη του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live, γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας», παραδέχεται ο Light στην κάμερα του MEGA.

«Στην Ελλάδα που είναι παράξενη χώρα, εγώ και η σύντροφός μου – δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες – οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;», πρόσθεσε ο δημοφιλής τράπερ.

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Light παραδέχεται πως εκείνη η εβδομάδα ήταν διασκεδαστική για εκείνον, όμως ξόδεψε αρκετή ενέργεια σε αυτό.

«Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ από το τι λέει ο κύριος Μικρούτσικος, ώστε να απαντήσω και να μου απαντήσει και να του απαντήσω. Δεν γνωρίζω τι είπε τώρα, εύχομαι να του αρέσουν οι απόψεις μου. Εγώ θα συνεχίσω να τις λέω, να είναι καλά και αυτός», απαντά ο Light.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement