Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«SOS» για αυτά τα 4 ζώδια – Ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας

Ζώδια: Ο Άρης από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και η ενέργειά μας στρέφεται πιο εσωτερικά!

Χρειάζεται να είμαστε πιο προσεχτικοί στις δράσεις, στις αντιδράσεις μας αλλά και στα γεγονότα που θα διαδραματιστούν και θα μας αποσυντονίσουν!

Ζώδια: ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και εσύ συνεχίζεις να είσαι εστιασμένος στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και όλα αυτά που πρέπει να διευθετήσεις προκειμένου να νιώσεις και πάλι ασφαλής και σίγουρος. Βλέπεις με σοβαρότητα το ζήτημα των εσόδων και των εξόδων σου και προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στην τάση που έχεις για σπατάλες. Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου πιθανόν να σε θεωρήσουν υλιστή και πεζό, για αυτό πρόσεξε να μην το παρακάνεις με την ενασχόληση σου με το θέμα αυτό. Από το απόγευμα ανακτάς την διάθεση για επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απαραίτητο να ελέγξεις τη ζήλια και την κτητικότητα που δείχνεις απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δίνεις αξία στα άτομα εκείνα που μπορούν να σου προσφέρουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι στο χέρι σου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να γεμίσεις το πορτοφόλι σου και πάλι.

Ζώδια: ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

21/11/2023
|
08:56

Εκτός ALPHA σήμερα 21/11 ο Σασμός – Γιατί δεν θα προβληθεί το επεισόδιο

 

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σου και συνεχίζεις να βγάζεις μια ζεστασιά στους κοντινούς ανθρώπους, αλλά είσαι σε επαφή και με το δικό σου συναίσθημα που δεν ντρέπεσαι να το εκφράσεις. Κάποιες στιγμές φαίνεσαι υπερβολικά και χωρίς λόγο συναισθηματικός στις αντιδράσεις και αυτό αναστατώνει τους άλλους δημιουργώντας βαριά ατμόσφαιρα. Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις στον κόσμο ότι δεν είσαι τόσο πεζός όσο πολλοί νομίζουν. Η δημοφιλία σου ανεβαίνει και σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και περάστε μαζί μια χαλαρωτική βραδιά για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, η γλυκύτητα σου προσελκύει τους άλλους σαν μαγνήτης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γίνεσαι δημοφιλής και αυτό δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις στον εργασιακό σου χώρο.

Ζώδια: ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό για σένα υποδεικνύει την ανάγκη σου για περισυλλογή, απομόνωση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Χρειάζεσαι ξεκούραση και ηρεμία ώστε να ξαναβγείς πιο δυναμικά στην αρένα της καθημερινότητας σου, που ως φαίνεται είναι έντονη και εξουθενωτική. Η διαίσθηση σου είναι ανεπτυγμένη και αντιλαμβάνεσαι ακόμα και τις πιο κρυφές σκέψεις των γύρω σου. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσεις ποιοι κρύβονται πίσω από τα σαμποτάζ που βιώνεις στον εργασιακό σου κυρίως χώρο. Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και ανακτάς την σπιρτόζικη επικοινωνιακή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την ανάγκη της απομόνωσης από τη σχέση σου και αυτό ίσως παραξενέψει τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια παλιά σχέση που έχει ξεχαστεί ίσως ξαναέρθει στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν δεν δομήσεις ένα πιο λειτουργικό πρόγραμμα ώστε να βελτιώσεις την απόδοση σου, ενδέχεται να επηρεαστεί άσχημα και η δουλειά σου για αυτό πρόσεχε.

Ζώδια: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου, και αυτό για σένα σημαίνει πως συνεχίζεις να είσαι κοινωνικά ενεργός στον κύκλο σου, να επιδιώκεις τη συναναστροφή με τους ομοϊδεάτες σου και τους φίλους σου, αλλά και να εμπνέεσαι για τα νέα σχέδια και τα οράματα που κάνεις για το μέλλον σου. Διοχέτευσε τη θετική επίδραση της θέσης αυτής της Σελήνης για να κυνηγήσεις όνειρα και προσδοκίες, ενώ από το απόγευμα και μετά το ένστικτό σου χτυπάει «κόκκινο» και σου δίνει σαφή μηνύματα για το τί επρόκειτο σύντομα να συμβεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φαίνεσαι κάπως απόμακρος στο ταίρι σου το οποίο θα ήθελε να είσαι πιο γλυκός μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, οι δράσεις με κοινό στόχο και σκοπό γίνονται χώροι όπου ο έρωτας μπορεί να ανθίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρησιμοποιείς τις γνωριμίες σου για να εξελιχθείς επαγγελματικά και να αλλάξεις ίσως και κλάδο απασχόλησης.

Ζώδια: ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, και αυτό για σένα σημαίνει πως συνεχίζεις να είσαι ριγμένος στη δουλειά και στο καθήκον, θέλοντας να πετύχεις τις καλύτερες συνθήκες και την καταξίωση. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο, γιατί είσαι σε όλους αγαπητός και δημοφιλής και σου κάνουν όλοι τα χατίρια εύκολα. Είναι πιθανό να προωθηθείς τόσο πολύ ώστε να σου γίνουν και προτάσεις για προαγωγή ή αλλαγή πόστου σε άλλες πιο υπεύθυνες θέσεις. Το απόγευμα προσφέρεται για κοινωνικοποίηση και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις περήφανο το ταίρι σου με τις επαγγελματικές επιτυχίες σου αλλά θα χρειαστεί να μην ξεχάσεις και την προσωπική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, η θετική στάση που σου δείχνει ένας ανώτερος σου στη δουλειά μπορεί να έχει και ερωτική χροιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και οικονομική επιτυχία σε περιμένουν αν δουλέψεις μεθοδικά και χωρίς έπαρση.

Ζώδια: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, κι εσύ οραματίζεσαι μεγαλόπνοα σχέδια για ένα μέλλον μεγαλειώδες, όπου θα κάνεις κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Θέτεις στόχους για την περαιτέρω εξέλιξη σου μέσα από ανώτερες σπουδές ή ονειρεύεσαι και σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι που έχεις όνειρο ζωής. Σίγουρα η μέρα σου είναι απολαυστική, αισιόδοξη, επικοινωνιακή και εσύ κοιτάς νέες προοπτικές για το μέλλον σου, ενώ από το απόγευμα και μετά θέτεις στόχους για την εξέλιξη της καριέρας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παίρνεις το ταίρι σου και φεύγετε μακριά σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που είχατε ανάγκη καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το εξωτερικό μπαίνει στη ζωή σου και την αλλάζει με πολλούς τρόπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επενδύεις σε νέες γνώσεις και δεξιότητες με σκοπό να αναβαθμίσεις το βιογραφικό σου και να διεκδικήσεις καλύτερες εργασιακές ευκαιρίες.

Ζώδια: ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, και σε απασχολούν θέματα εσωτερικά, μεταφυσικά, που σχετίζονται με τον βαθύτερο ψυχισμό σου, τις ανασφάλειες, τις εμμονές και τις φοβίες σου. Σε ταλαιπωρούν ζητήματα οικονομικά, κυρίως αυτά του συντρόφου, ή κληρονομικά, δάνεια που έχεις να αποπληρώσεις. Είναι φυσικό η ψυχολογία να μην είναι και στα καλύτερα της, όμως έχεις τη δύναμη μέσα σου να φτιάξεις, να διορθώσεις τα πάντα αρκεί να μην σε παίρνει από κάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το σεξουαλικό πάθος και η ένταση που έχεις παρασύρουν το ταίρι σου σε καυτές ερωτικές περιπέτειες. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις ελκυστικός και ερωτικός ώστε να διεκδικήσεις αυτόν που θέλεις αρκεί να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις τον προϋπολογισμό σου ώστε να καταφέρεις να ξεφύγεις από τα οικονομικά βάρη που έχεις αυτή την περίοδο.

Ζώδια: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου και εσένα επηρεάζει τον απέναντι 7ο οίκο σου, ο οποίος σχετίζεται με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου. Ενδέχεται ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους παραπάνω τομείς και που ζητούν επίλυση να έρθουν στην επιφάνεια και να σε απασχολήσουν μέσα στη μέρα. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και όχι υπερβολικά συναισθηματικός στις αντιδράσεις σου γιατί αυτό θα προξενήσει εντάσεις με τους άλλους και με τον σύντροφο σου. Το απόγευμα θα χρειαστεί να είσαι προσεχτικός και εγκρατής στις αγορές σου, γιατί πιθανότατα θα ξεφύγεις από τα όρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να καταλαγιάσεις την έκφραση υπερβολικών συναισθημάτων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ώστε να μην χαλάσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται κάποιος που σε ενδιαφέρει να σε αναστατώσει με την κυκλοθυμική συμπεριφορά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις δυνατότητες να κάνεις επιτυχημένες συνεργασίες αν συναναστραφείς τα κατάλληλα άτομα και αν δεν επιδείξεις υπερβολή στις αντιδράσεις σου.

Ζώδια: ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου ενώ εσύ επικεντρώνεσαι σε ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου και τρέχεις να κλείσεις εκκρεμότητες που σου δημιουργούν άγχος και δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Είναι κατάλληλη μέρα για να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή και άσκησης που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό και που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στην δραστήρια ρουτίνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι αναγκαίο να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις για τη σχέση σου ώστε να μπορείς να ξεφεύγεις και εσύ λίγο από την μονοτονία. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει κάποιος υφιστάμενος στον χώρο εργασίας σου που σε φλερτάρει διακριτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη για αυτό βρες χρόνο για χαλάρωση ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επανέλθεις δριμύτερος.

Ζώδια: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου, κι εσύ είσαι γεμάτος από όρεξη και διάθεση για ζωή, δημιουργία, χαρά και έρωτα. Δεν είναι συνηθισμένοι οι γύρω σου να σε βλέπουν τόσο κεφάτο και εξωστρεφή και αυτό τους ξαφνιάζει ευχάριστα, ενώ και εσύ φαίνεται πως το απολαμβάνεις. Ασχολείσαι ενεργά με τα χόμπι σου, τον αθλητισμό και οτιδήποτε διασκεδαστικό. Η ενασχόληση με τα παιδιά σου δίνει αισιοδοξία. Ένα ερωτικό τηλεφώνημα ή ραντεβού θα σε γεμίσει με αδημονία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι υπέροχη μέρα να κάνεις δημιουργικά πράγματα με το ταίρι σου που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις όλες τις ευκαιρίες να γνωριστείς με κόσμο σε όποιον χώρο και αν βρεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, ανεμελιά και χαλάρωση, αλλά πρόσεξε μην βρεις αυτή την παρηγοριά στα τυχερά παιχνίδια. Υπάρχουν πολλές άλλες διέξοδοι να περάσει κανείς καλά.

Ζώδια: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου, και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή, τα επαγγελματικά αλλά και την οικογένεια. Προσπαθείς να λύσεις προβλήματα αλλά και να επαναφέρεις την ισορροπία και την αρμονία στην ζωή σου, κάτι που το καταφέρνεις! Η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις όμορφες αλλαγές στο χώρο σου, να λύσεις οικογενειακές παρεξηγήσεις, να διευθετήσεις οικογενειακά χρέη ή ακόμα και να προετοιμάσεις ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο για το βράδυ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα έχεις όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι να αφιερώσεις στο ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, αναπολείς παλιές σχέσεις και ίσως σκέφτεσαι κάποιον από τα παλιά που θα ήθελες να του ξαναδώσεις μια ακόμα ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μαζέψει δυνάμεις ώστε να επανέλθεις δυναμικά στο πεδίο του εργασιακού στίβου και να βάλεις μπρος για νέες επιδιώξεις.

Ζώδια: ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, και εσύ δεν προλαβαίνεις να απαντάς σε τηλέφωνα, να συναντάς κόσμο, να τρέχεις σε δουλειές και να κανονίζεις ραντεβού. Η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη και δέχεσαι συνεχώς νέες προσκλήσεις για εξόδους. Είσαι από τη φύση σου άτομο που τείνεις να “χάνεσαι” όταν τα ερεθίσματα είναι πολλά για αυτό καλό θα είναι να πατήσεις λίγο φρένο αν κρίνεις ότι αρχίζεις να ξεχνάς σημαντικά ραντεβού και προθεσμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για επικοινωνία και εξόδους με τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις πολλές επαφές και γνωριμίες και έχεις ευκαιρίες για φλερτ στο περιβάλλον στο οποίο κινείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλή ευκαιρία για σύναψη νέων επαγγελματικών συνεργασιών και επισημοποίηση, αρκεί να προσέξεις τα ψιλά γράμματα όταν υπογράφεις.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement