Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τέιλορ Σουίφτ: Θαυμάστριά της πέθανε στην συναυλία της [Βίντεο]

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκίνησε τις συναυλίες της στο Estádio Olímpico Nilton Santos στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας το βράδυ της Παρασκευής και απαθανατίστηκε να πετάει ένα μπουκάλι νερό σε έναν θαυμαστή της στο κοινό μέσα στον καύσωνα.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του All Too Well, η Τέιλορ άρπαξε το μπουκάλι από έναν βοηθό της, περπάτησε στο κέντρο της σκηνής και το πέταξε στο πλήθος.

 

Το viral βίντεο των θαυμαστών από το περιστατικό είχε τη λεζάντα: «Η Τέιλορ πετάει ένα μπουκάλι νερό σε έναν θαυμαστή που χρειάζεται βοήθεια ενώ τραγουδάει το All Too Well».

Ώρες αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι μια 23χρονη κοπέλα ονόματι Ana Benevides πέθανε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, καθώς λιποθύμησε εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης στο στάδιο, η οποία έφτασε σε θερμοκρασίες άνω των 37 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με τοπικές πηγές. Η Σουίφτ αγνοούσε παντελώς την τραγωδία καθώς εμφανιζόταν και έκτοτε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την οδύνη της για τον θάνατο της Benevides καθώς και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

Η 23χρονη εκτιμάται ότι υπέστη ανακοπή σύμφωνα με την ξαδέλφη της και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να την επαναφέρουν χωρίς αποτέλεσμα. Μεταφέρθηκε στο δημοτικό νοσοκομείο Salgado Filho αλλά πέθανε λίγο αργότερα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με τη συντετριμμένη καρδιά της λέω ότι χάσαμε μια θαυμάστρια νωρίτερα απόψε πριν από το σόου μου. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό», έγραψε η Σουίφτ σε δήλωσή της στο Instagram μετά το σόου.

«Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες που έχω εκτός από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα», συνέχισε.

«Δεν θα μπορέσω να μιλήσω γι’ αυτό από τη σκηνή γιατί νιώθω να με κατακλύζει η θλίψη όταν προσπαθώ ακόμα και να μιλήσω γι’ αυτό. Θέλω να πω τώρα ότι αισθάνομαι βαθιά αυτή την απώλεια και η ραγισμένη καρδιά μου πηγαίνει στην οικογένεια και τους φίλους της. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα συνέβαινε όταν αποφασίσαμε να φέρουμε το κατάστημα στη Βραζιλία».

Η θερμή υποδοχή

Με το πιο διάσημο άγαλμα του κόσμου να «φοράει» μια μπλούζα της ποπ σταρ, υποδέχτηκε η Βραζιλία την Τέιλορ Σουίφτ. Πάνω στο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο προβλήθηκε, με τη βοήθεια προτζέκτορα, το σχέδιο μίας μπλούζας της Τέιλορ Σουίφτ, με αφορμή την άφιξη της ποπ σταρ στη χώρα, όπου θα δώσει συνολικά έξι συναυλίες. Πρόκειται για ένα μπλουζάκι εμπνευσμένο από αυτό που φορούσε η Τέιλορ Σουίφτ στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού «You Belong With Me».

Το σχέδιο δημιουργήθηκε από τον Γκάμπριελ Ντάνταμ, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του fan club της τραγουδίστριας και χρηματοδοτήθηκε από το Ιερό του Χριστού του Λυτρωτή, μετά από φιλανθρωπική δράση που έκαναν οι θαυμαστές της Σουίφτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement