Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η άλλη πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ – Εμφανίστηκε ως star

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Power of Women gala του περιοδικού Variety, στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν η Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, που αποπνέει πάντα κομψότητα, επέλεξε ένα φόρεμα από την Proenza Schouler αξίας 1.400 δολαρίων, στο χρώμα της άμμου, που τόνιζε με χάρη τη σιλουέτα της.

Τα πιασμένα μαλλιά της, το απαλό make up αναδείκνυε τη φυσική της ομορφιά. Σημαντικά απών από την εκδήλωση ήταν ο πρίγκιπας Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ – Οι δηλώσεις στις κάμερες

«Ήταν υπέροχο να δουλεύω με ένα τόσο σπουδαίο καστ και συνεργείο. Περάσαμε πραγματικά όμορφα. Ήμουν σε αυτό για επτά σεζόν, άρα ήταν αρκετό» τόνισε για τη σειρά Suits συνεχίζοντας: «Είναι δύσκολο να βρεις μια σειρά που να μπορείς να παρακολουθήσεις τόσα πολλά επεισόδια αυτή την εποχή, έτσι αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση. Οι καλές σειρές είναι διαχρονικές».

Η πρώην σταρ  είπε ότι είναι «πραγματικά περήφανη» για τα έργα που έχει δημιουργήσει η Archewell Productions μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ντοκιμαντέρ Harry & Meghan. Η Μέγκαν είπε στο κόκκινο χαλί ότι θέλει να δημιουργήσει «πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν καλύτερα» καθώς και να δημιουργήσει «μια αίσθηση κοινότητας».

«Έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. «Ανυπομονώ μέχρι να τα ανακοινώσουμε, αλλά είμαι υπερήφανη γι’ αυτό που δημιουργούμε. Τα λατρεύει και ο σύζυγός μου», κατέληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

ΧΙΟΣ

Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Χίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης με αφορμή την έντονη δυσαρέσκεια των ναυτικών για τις αδικαιολόγητες...

Advertisement