Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Στη Θεσσαλονίκη η Μόνικα Μπελούτσι

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει σήμερα, Τετάρτη (8/11) το απόγευμα η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου, Μόνικα Μπελούτσι. Η ηθοποιός θα παραβρεθεί στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης και θα τιμηθεί με το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος».

Η Ιταλίδα σταρ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι και αύριο το βράδυ και θα παρουσιάσει την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα που είναι βασισμένο στην παράσταση Maria Callas: Letters and Memoirs.

Στη Θεσσαλονίκη η Μόνικα Μπελούτσι – Θα τιμηθεί με το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος»

Το φιλμ θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για το «Έτος Μαρία Κάλλας», με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο. Παράλληλα, θα προβληθεί και η ταινία «Μαλένα» με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Η 59χρονη σταρ θα τιμηθεί με το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» για «τη συνολική της προσφορά στο παγκόσμιο σινεμά», όπως είπε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

«Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα παλιότερα στην Ευρώπη και είναι πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο, έχει φιλοξενήσει κολοσσιαίες προσωπικότητες» συμπλήρωσε.

 

Μόνικα Μπελούτσι: «Αγαπώ τον Τιμ Μπάρτον, είμαι ευτυχισμένη»

Τη Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε η γαλλική έκδοση του «Elle», για το  νέο του εξώφυλλο, με την Ιταλίδα σταρ να παραδέχεται πως είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον.

Η 58χρονη καλλονή ηθοποιός μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε, για τα συναισθήματά της απέναντι στον 64χρονο σκηνοθέτη, δηλώνοντας πως τον αγαπά και είναι ευτυχισμένη.

 

View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

 

«Αυτό που μπορώ να πω… είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα» είπε η Μόνικα Μπελούτσι και πρόσθεσε: «Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή … Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπάω, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει».

 

 

Το ζευγάρι συνεργάζεται αυτή τη στιγμή για το «Beetlejuice 2», το οποίο σκηνοθετεί ο Μπάρτον, και η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στο Λονδίνο.

 

«Αγαπάω τον Τιμ και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό» είπε.

Μόνικα Μπελούσι: Ο χωρισμός από τον Κασέλ

Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ τον Αύγουστο του 2013. Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1999, είναι γονείς των κοριτσιών Ντεβά, 18 ετών, και Λιονί, 12 ετών. Εν τω μεταξύ, ο Μπάρτον είχε στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση με τη συχνή συνεργάτιδα Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, από το 2001 έως το 2014. Έχουν δύο κοινά παιδιά: τον Μπίλι, 19 ετών, και την Νελ, 15 ετών.

Η είδηση ότι Μπελούτσι και Μπάρτον είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022, όταν αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού Paris Match εξασφάλισε μια κοινή φωτογραφία της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη.

Στο στιγμιότυπο, φαίνονται να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού. Το γαλλικό δημοσίευμα έκανε λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά». Αν και οι δυο τους είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά στις Κάννες το 2006, η μοίρα τους έφερε κοντά τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement