Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σελίν Ντιόν: Τραγούδησε μετά από 3,5 χρόνια

Κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τρεισήμισι χρόνια, η Σελίν Ντιόν (Céline Dion) έκανε κάτι απροσδόκητο: Τραγούδησε.

Την περασμένη εβδομάδα η διάσημη τραγουδίστρια έδειχνε «τόσο ευτυχισμένη» όταν έκανε μία σπάνια εμφάνιση σε έναν αγώνα χόκεϊ μεταξύ των «Vegas Golden Knights» και των «Montreal Canadiens», δήλωσε στο People η εκπρόσωπος επικοινωνίας χόκεϊ των «Canadiens», Σαντάλ Μακαμπέ (Chantal Machabée) και πρόσθεσε: «Έχει περάσει πολλά και το να την βλέπεις έτσι να χαμογελάει και να είναι τόσο χαρούμενη… είναι εκπληκτικό. Ξέρω ότι έχει καλές και όχι τόσο καλές ημέρες, αλλά αυτή ήταν μια πολύ καλή μέρα».

«Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα», συνέχισε η Μακαμπέ, η οποία μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person το 2022. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία και προκαλεί επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Με ένα βίντεο στο Ιnstagram τον Δεκέμβριο του 2022 το ανακοίνωσε η ίδια στους θαυμαστές της καθώς εξήγησε και τους λόγους ακύρωσης της παγκόσμιας περιοδείας της.

Στην συναυλία της Κέιτι Πέρι η Σελίν Ντιόν – Η «καλύτερη στιγμή… της ζωής της»

Η Σελίν Ντιόν εθεάθη πριν λίγες μέρες στην συναυλία της  Κέιτι Πέρι, ενώ παράλληλα συνεχίζει να παλεύει με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου.

Η Κέιτι Πέρι «έκλεισε» τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου με στυλ. Την λαμπερή παράσταση παρακολούθησαν ονόματα όπως η Σελίν Ντιόν, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Στην συναυλία της Κέιτι Πέρι η Σελίν Ντιόν – Η «καλύτερη στιγμή… της ζωής της»

 

Το Σαββατοκύριακο, η Πέρι, 39, ανέβηκε στη σκηνή για τελευταία φορά για να ερμηνεύσει επιτυχίες για τους θαυμαστές της, με τραγούδια όπως “California Girls”, “Hot N Cold”, “Roar” και “Firework” κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο Play στο Resorts World. ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021.

 

Οι θαυμαστές της γνωστής τραγουδίστριας εντόπισαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ στο κτίριο και ένας θαυμαστής τράβηξε ακόμη και ένα βίντεο του ζευγαριού – που αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020 – να κάθεται δίπλα στον αρραβωνιαστικό της Πέρι, Ορλάντο Μπλουμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, φαινόταν να κοιτάζει επίμονα στη σκηνή δίπλα στον Μπλουμ, 46, ενώ η Μέγκαν, 42 ετών, χόρευε τη μουσική από μια σειρά πίσω.

 

Σε μια άλλη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν φαίνονται να ακολουθούν τη Ντιόν, 55, ενώ φρουροί ασφαλείας και θεατές συνωστίζονταν γύρω από την τριάδα.

Ένας θαυμαστής κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On” κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας και έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X — παλαιότερα γνωστή ως Twitter — ότι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί της, αποκαλώντας το την «καλύτερη στιγμή» της ζωής τους ενώ μοιράζονταν μια selfie με τον Ντιόν.

 

Σελίν Ντιόν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της

Εδώ και αρκετούς μήνες, τα δημοσιεύματα που αφορούν στην υγεία της ολοένα και πληθαίνουν. Η Σελίν Ντιόν, όμως, έδωσε με τον δικό της τρόπο απάντηση κάνοντας μία δημόσια εμφάνιση.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε, εν μέσω της μάχης που δίνει με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου, προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ στην T-Mobile Arena μεταξύ των Vegas Golden Knights και της ομάδας της πατρίδας της, των Montreal Canadiens.

Παρ’ όλο που η ομάδα της έχασε, όλοι είχαν καλή διάθεση στα αποδυτήρια μετά το πέρας του αγώνα, καθώς η Ντιόν συζητούσε με την ομάδα και έδειχνε πολύ ευδιάθετη.

 

Από τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Η σπουδαία τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία της την οδήγησαν να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της αναβάλοντας την παγκόσμια περιοδεία.

Σελίν Ντιόν – Οι δηλώσεις για το πρόβλημα υγείας

Η αδελφή της Σελίν Ντιόν, πριν από κάποιο διάστημα, είχε δηλώσει για την πορεία της υγείας της: «Είναι δυνατή γυναίκα… Είναι μία ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα».

«Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες. Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person εξηγώντας: «Επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως παλιότερα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement