Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Τελέστηκε η πολιτική του κηδεία

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Συντετριμμένοι ειναι οι φίλοι και η οικογένεια του ηθοποιού που έχασε την ζωη του πριν από λίγες μέρες , καθώς ήταν αντιμέτωπος με τον καρκίνο εδώ και έξι μήνες.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά, Εραστής Δυτικών προαστίων κάνοντας τον αδερφό της Λίζας που υποδυόταν τότε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική του Σασμού. Η σειρά είχε προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega τη σεζόν 2004-2005.

Στην κηδεία το «παρών» έδωσαν πολλοί άνθρωποι του χώρου μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαριώ, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η κόρη της Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία ήταν συντετριμμένη. Η ηθοποιός διατηρούσε άψογες σχέσεις με τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα ενώ είχαν παίξει μαζί στον «Εραστή δυτικών προαστίων».

Βέβαια, μετά την κηδεία θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για αποτέφρωση στη Ριτσώνα. Ωστόσο, η Καλλιόπη Ευαγγελίδου με μια ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραψε: «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε και εκείνος το δικό του σχόλιο για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα λέγοντας για τους τελευταίους έξι μήνες έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο που αποδείχτηκε άνιση.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει»

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement