Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δείτε την Μαρίνα Σάττι να παίζει σε σειρά του 2011

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι να μας εκπροσωπεί, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/10) μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1.

Η νεαρή τραγουδίστρια επιλέχθηκε από την ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ενώ το τραγούδι που θα ερμηνεύσει δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Δείτε την Μαρίνα Σάττι να παίζει σε σειρά του 2011

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της Μαρίνας Σάττι έπαιξε φυσικά, εκτός από το ταλέντο της, η μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν τα τραγούδια της, από την αρχή κιόλας της κυκλοφορίας τους.

Ωστόσο, το κοινό δεν έχει γνωρίσει τη Μαρίνα Σάττι μόνο μέσα από τα κομμάτια της, καθώς στο παρελθόν, είχε κάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Steps».

Συγκεκριμένα, το 2011 είχε εμφανιστεί στη σειρά στον ρόλο της «Εύας», ενώ είχε ερμηνεύσει επίσης, το τραγούδι «What’s Up», αφήνοντας άναυδο το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες.

 

Μιλά πρώτη φορά για παιδικά της χρόνια – «Η γλώσσα της μουσικής είναι η πιο δυνατή γλώσσα»

Η Μαρίνα Σάττι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα παιδικά της χρόνια.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Κρήτη. Ήρθα να σπουδάσω αρχιτεκτονική αλλά η μουσική είναι αυτή που με γεμίζει. Ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν και η μαμά μου από την Ελλάδα. Στο σπίτι υπήρχαν διαφορετικές γλώσσες, μουσικές και συνταγές», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως πήγαινε σε σχολείο που μάθαιναν αραβικά και όπως είπε, όλοι της οι συμμαθητές ήταν από όλο τον κόσμο και μιλούσαν όλες τις γλώσσες.

«Από το Σουδάν έχω κρατήσει τα έντονα χρώματα και από την Ελλάδα τα πρότυπα της μαμάς μου που είναι η επιμονή και η δυνατότητα. Ο μπαμπάς μου μένει πλέον στο Σουδάν. Έχουν χωρίσει με τη μαμά μου. Έχω αρκετά χρόνια να πάω, βρισκόμαστε όταν έρχεται εδώ. Έχω μία μικρή αδελφή από τον μπαμπά μου. Μιλάμε συχνά. Είναι περήφανη για εμένα και λέει ότι έχει μία αδελφή τραγουδίστρια».

Όπως είπε, όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό νιώθει πολύ ωραία.

«Η γλώσσα της μουσικής είναι η πιο δυνατή γλώσσα. Ο κόσμος που δεν μιλάει ελληνικά, χορεύει και το ζει μαζί μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

Advertisement