Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κώστας Κόκλας: «Στον έρωτα κολλάω, τρώω τα κολλήματα μου»

Κώστας Κόκλας: Μίλησε στο Πάμε Δανάη για την περιπέτεια υγείας του, τις πρώην σχέσεις του, τον γιο του και αποκάλυψε ότι μαγεύτηκε από τη δουλειά του Παπακαλιάτη, τη σειρά Maestro.

«Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τη δουλειά μας στο κομμάτι των δυσκολιών, που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Στη δική μου γενιά η τηλεόραση ήταν κάτι αφοριστικό, δεν έπρεπε να ανακατεύεσαι πολύ με αυτό. Με την τηλεόραση άνοιξε η δουλειά και υπήρξε περισσότερος ανταγωνισμός, αλλά όλοι προσπαθούμε για αυτή τη δουλειά», δήλωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, η Ζάκυνθος αποτελεί ένα πρόσφορο έδαφος ώστε να ασχοληθεί κανείς με τις τέχνες, ενώ μίλησε και για τους γονείς τους, αναφέροντας πως δεν θυμάται μέρα που ο πατέρας του να μην προσφέρει ένα λουλούδι στη μάνα του.

«Δεν είμαι αυστηρός ως μπαμπάς. Ακούει ο ένας τον άλλον, σε πράγματα που δεν ξέρω εγώ με παίρνει από το χέρι και μου δείχνει και το αντίθετο. Σαν γιος ήμουν τρυφερός, ήμουν ερωτευμένος με την μάνα μου και είμαι ακόμα», είπε.

Όσο για την περιπέτεια της υγείας του δήλωσε πως δεν φοβήθηκε, παρά μόνο σκεφτόταν τον γιο του όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Νιώθω ότι παίρνω την αγάπη που δίνω πίσω και με το παραπάνω, δεν πέφτει τίποτα κάτω. Αγαπάω πολύ τα κορίτσια, η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και το σπίτι ήταν γεμάτο γυναίκες».

«Έχω πολύ καλή σχέση με τις πρώην σχέσεις μου και τους γάμους μου. Στον έρωτα κολλάω, τρώω τα κολληματακια μου, αλλά δεν φοβάμαι, αυτές να φυλάγονται. Όταν το νιώθω αφήνομαι, δεν ντρέπομαι, το λέω και ας φάω τα μούτρα μου», είπε.

Στην τηλεόραση συνήθως παρακολουθεί ντοκιμαντέρ και ειδήσεις, ενώ αποκάλυψε πως μαγεύτηκε από τη δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro».

Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», η οποία συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement