Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Νατάσα Παζαΐτη μιλά για τον καρκίνο του μαστού [Βίντεο]

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε σήμερα Τετάρτη (25.10.2023), η Νατάσα Παζαΐτη.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη δημόσια ζωή ως σύζυγος του, τότε προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, η Νατάσα Παζαΐτη φρόντισε να αποφεύγει όσο γίνεται τη δημοσιότητα

Η Νατάσα Παζαΐτη «έσπασε» τη σιωπή της και μιλά για τον καρκίνο του μαστού

 

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή μίλησε για όλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Η Νατάσα Παζαΐτη αναφέρει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Μου το έχουν συγχωρέσει».

Ακόμη και τα χρόνια που ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού της χώρας, δεν είχε δώσει καμία τηλεοπτική συνέντευξη. Επικεντρώθηκε στην καριέρα της ως γιατρός και στην μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού.

Τώρα, η Νατάσα Παζαΐτη αποφάσισε να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική της συνέντευξη. Η Νατάσα Παζαΐτη μιλά για τις εμπειρίες της ως γιατρός αλλά και για τα δίδυμα παιδιά της, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

 

Για τα παιδιά της: «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν αυτή της ειδικότητάς μου, όταν τα παιδιά ήταν μικρά και έχασα στιγμές μαζί τους. Με ρωτούσαν πότε θα γυρίσω σπίτι γιατί έλειπα πολλές ώρες. Μου το καταλόγιζαν πολλά χρόνια, τώρα όμως που έχουν μεγαλώσει, άλλαξαν. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει για τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα, μου το έχουν συγχωρήσει».

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος.

Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Μου το έχουν συγχωρέσει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ίσως οι κρισιμότερες που γίνονται μέχρι τώρα. Θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής...

Advertisement