Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Μπουρλότο» στο Παλάτι με τα ταξίδια της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους αυστηρούς περιορισμούς του πρωτοκόλλου, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έκανε ένα μυστικό ταξίδι στις αναμνήσεις με μια επίσκεψη σε ένα από τα παλιά της σχολεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη στο Alma Mater της, το Marlborough College, στο Wiltshire.

«Μπουρλότο» στο Παλάτι με τα μυστικά ταξίδια της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Ο λόγος της αναφερόμενης επίσκεψης δεν είναι ξεκάθαρος, αν και είναι πιθανό η βασιλική μαμά να εξετάζει το σχολείο των 46.995 λιρών το χρόνο ως μία από τις επιλογές για το επόμενο στάδιο της εκπαίδευσης του πρίγκιπα George.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεκάχρονος πρίγκιπας θα δώσει εξετάσεις τον επόμενο μήνα, οι οποίες πιστεύεται ότι θα είναι οι κοινές προκαταρκτικές εξετάσεις ISEB.

 

Η Κέιτ είπε στους μαθητές της έκτης τάξης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Cardiff νωρίτερα αυτό το μήνα: “Βοηθούσα τον George να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις που έρχονται, οπότε ξέρω πόσο δύσκολα μπορεί να είναι τα μαθηματικά. Ο George βρίσκεται μόλις στην αρχή των εξετάσεων. Λέει: ‘Μαμά, συνεχίζω να εξετάζομαι συνέχεια’. Αλλά όταν φτάνει στα A-levels αισθάνεσαι ότι είσαι μέσα σε αυτά”.

Η πριγκίπισσα φοιτούσε στο Marlborough College μεταξύ 1996 και 2000, όπου διακρίθηκε με A-Level στα μαθηματικά, την τέχνη και τα αγγλικά. Ήταν επίσης αρχηγός της γυναικείας ομάδας χόκεϊ επί χόρτου. Το Marlborough College είναι ένα ανεξάρτητο σχολείο συνεκπαίδευσης με πλήρη οικοτροφείο για μαθητές ηλικίας 13 έως 18 ετών. Οι εγκαταστάσεις στους εκπληκτικούς χώρους του περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και στίβο.

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πεντάχρονος πρίγκιπας Louis, είναι σήμερα μαθητές στο σχολείο Lambrook στο Berkshire, κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Windsor, το Adelaide Cottage.

Το Παλάτι «επιβεβαιώνει» ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα παρευρεθεί στην Σιγκαπούρη χωρίς την Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε το δρομολόγιο για το επερχόμενο ταξίδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ στη Σιγκαπούρη, επιβεβαιώνοντας ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα είναι μαζί του.

Τον περασμένο, υπήρχαν φήμες ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας σχεδίαζε να μείνει στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ ο Γουίλιαμ θα παρευρεθεί στα ετήσια βραβεία Earthshot Prize, στην Σιγκαπούρη…οι οποίες επιβεβαιώθηκαν

Είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ δεν θα είναι παρούσα στην τελετή, η οποία διανύει τον τρίτο χρόνο της.

 

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη για την απονομή των βραβείων να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

«Ο πρίγκιπας ανυπομονεί πολύ να βρεθεί στη Σιγκαπούρη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γουίλιαμ σε ενημέρωση τη Δευτέρα.

Το Βραβείο Earthshot ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και το Βασιλικό Ίδρυμα και στοχεύει «να ανακαλύψει, να αναδείξει και να βοηθήσει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που εργάζονται για την επισκευή και την αναγέννηση του πλανήτη μας».

Εν τω μεταξύ, η απουσία της Κέιτ έφερε αντιδράσεις για τις σχέσεις που έχουν μετά τον φόρτο εργασίας που υποχρεώνονται να έχουν λόγω των καθηκόντων τους

Κάποιοι αναφερθήκαν  στη «δύσκολη θέση» στην οποία βρίσκεται το ζευγάρι καθώς αναλαμβάνει τα βασιλικά καθήκοντα με την ανατροφή τριών παιδιών, ηλικίας 10 ετών και κάτω.

Από την άλλη, βέβαια εκτός του φόρτου εργασίας υπάρχουν και υπόνοιες μετά το άρθρο του Ephraim Hardcastle της Daily Mail να την περιγράφει ως «απρόθυμη ταξιδιώτη στο εξωτερικό, για το μέλλον του παιδιού της», έχοντας κάνει μόνο δύο επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κατά την ευλογημένη και κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, της Εβδομάδος των Παθών του Κυρίου μας, η οποία θα καταλήξει στο πανευφρόσυνο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι πρωτοπόροι στους τομείς της οδηγικής απόλαυσης χωρίς εκπομπές ρύπων και της προοδευτικής αισθητικής στην πολυτελή μεσαία κατηγορία αποκτούν τώρα ακόμα ευρύτερη απήχηση. Πρεμιέρα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Audi House of Progress είναι μια τεχνολογική έκθεση σε ένα θαυμαστό κλασσικό κτήριο σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους πεζόδρομους στο κέντρο της...

Advertisement