Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σε χάσαμε & σένα…Μόνικα: Τρελά ερωτευμένη με τον Τιμ Μπάρτον

H Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ενώ έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, βίντεο που δείχνει τον σκηνοθέτη να κρατά την Ιταλίδα καλλονή από το χέρι και να μην το αφήνει ούτε λεπτό.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ρώμης για το «Maria Callas: Letters And Memories» και τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων, μιας και δεν συνηθίζει κανένας από τους δύο να είναι τόσο εκδηλωτικός με σύντροφό του.

Σε χάσαμε και εσένα…Μόνικα: Τρελά ερωτευμένη με τον Τιμ Μπάρτον

Δείτε το βίντεο

@screenweek The way they look at each other #timburton #timburtonmonicabellucci #RoFF18 #screenweek #cinematok #romefilmfestival #romacinemafest2023 #inlove #loveisintheair #monicabellucci ♬ suono originale – ScreenWEEK

 

Νωρίτερα, οι δυο τους έκαναν κι άλλη κοινή εμφάνιση. Μπελούτσι και Μπάρτον πήγαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας -και τελευταίο μέρος της τριλογίας Diabolic– στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης. Πρόκειται για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους.

 

Η σειρά ταινιών Diabolic βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες Μάρκο και Αντόνιο Μανέτι οι γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη στις ιστορίες, κάτι που γίνεται ακόμα πιο προφανές στην τελευταία ταινία, όπου πρωταγωνιστεί η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

Το ζευγάρι, απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι εξέφρασε την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ ο γνωστός σκηνοθέτης, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

 

«Είναι ένα υπέροχο πνεύμα, γνώρισα μια θεαματική ψυχή» είπε η Μπελούτσι
Τον Αύγουστο, η Ιταλίδα ηθοποιός πόζαρε στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού μόδας και έδωσε μια εικόνα από το ειδύλλιό της με τον γνωστό σκηνοθέτη, το οποίο επιβεβαίωσε επίσημα λίγες εβδομάδες πριν. Συζητώντας για τον σύντροφό της, χαρακτήρισε τον Μπάρτον «υπέροχο».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Βρήκα στον Τιμ [Μπάρτον] ένα υπέροχο πνεύμα. Γνώρισα μια θεαματική ψυχή».

Το ειδύλλιό της με τον Αμερικανό σκηνοθέτη έρχεται δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βινσέντ Κασέλ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια και με τον οποίο μοιράζονται τη 18χρονη Ντέβα και τη 13χρονη Λεόνι.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μόνικα περιέγραψε επίσης τη φήμη ως «δίκοπο μαχαίρι» και αποκάλυψε πώς προσπαθεί να κρατήσει πτυχές της ζωής της ιδιωτικές.

«Η φήμη είναι δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί μεγάλη περιέργεια και μπορεί επίσης να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», εξήγησε στη συνέχεια.

 

«Όταν δεν εργάζομαι, μου αρέσει να ζω μια φυσιολογική ζωή – πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο», μοιράστηκε η 58χρονη ηθοποιός.

Τα τελευταία της σχόλια έρχονται αφού η Μπελούτσι επιβεβαίωσε τελικά το ειδύλλιό της με τον 64χρονο Αμερικανό σκηνοθέτη τον Ιούνιο, μετά από μήνες σχέσης.

Επιβεβαίωσε την αγάπη της για τον Μπάρτον και δήλωσε πόσο χαίρεται που τον γνώρισε σε συνέντευξή της στο γαλλικό «Elle».

«Αυτό που μπορώ να πω… Χαίρομαι που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα. Είναι μια από αυτές τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπώ, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια ξεκινάει», επεσήμανε η Μπελούτσι για την επαγγελματική συνεργασία τους, καθώς η ηθοποιός γύρισε πρόσφατα το «Beetlejuice 2» με τον Μάρτον στο Λονδίνο.

«Αγαπώ τον Τιμ, έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον», τόνισε το μοντέλο.

Μιλώντας για το έργο του, είπε: «Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές μας πτυχές σε κάτι φωτεινό, συγχωρητικό. Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια, αλλά λέγεται ότι άρχισαν να βγαίνουν μετά την επανασύνδεσή τους στο «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière» στη Λυών τον περασμένο Οκτώβριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι πρωτοπόροι στους τομείς της οδηγικής απόλαυσης χωρίς εκπομπές ρύπων και της προοδευτικής αισθητικής στην πολυτελή μεσαία κατηγορία αποκτούν τώρα ακόμα ευρύτερη απήχηση. Πρεμιέρα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement