Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αντζελίνα Τζολί: Στον Πύργο την Κυριακή για την ταινία «Maria»

Στα «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται οι κάτοικοι της Ηλείας, αφού την Κυριακή (15/10) θα καταφτάσει η Αντζελίνα Τζολί.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται σε διάστημα 8 εβδομάδων σε Παρίσι, Ελλάδα, Βουδαπέστη και Μιλάνο.

Ατζελίνα Τζολί: «Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση»

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί. «Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση».

«Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι όνειρο», δήλωσε η ίδια για τον σκηνοθέτη.

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λαραίν. «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο», πρόσθεσε.

Ατζελίνα Τζολί: Τα γυρίσματα και η επίσκεψη στον Πύργο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να βρεθεί στον νομό την Κυριακή, για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria».

 

Η σταρ θα ενσαρκώσει τη θρυλική Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες, όπως το μέρος, όπου θα μείνει η ηθοποιός ή η ώρα άφιξής της.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, έχει πραγματοποιηθεί κράτηση για εκείνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Πύργο.

Ωστόσο, η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O’, στο Κατάκολο, όπου θα πραγματοποιηθούν και τα περισσότερα γυρίσματα.

Το κινηματογραφικό συνεργείο έχει στήσει ήδη τον εξοπλισμό και τα σκηνικά που θα χρειαστούν στα γυρίσματα, τόσο στο Θέατρο Απόλλων, όσο και στη θαλαμηγό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement