Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε αποκαλύψεις

Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ και μοντέλο έκανε αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στον χώρο της μόδας.
Η Λίζα Σνόουντον, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, αποκάλυψε ότι κάποτε της είπε ένας σχεδιαστής μόδας να «χάσει βάρος» πριν από μια επίδειξη στο Μιλάνο.

Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε αποκαλύψεις – «Γυρνούσα απογοητευμένη»

Η 51χρονη Λίζα Σνόουντον μίλησε για το πώς έχει αλλάξει η βιομηχανία με το πέρασμα του χρόνου μιλώντας με τη σχεδιάστρια μόδας Amanda Wakeley στο podcast της StyleDNA.

«Έχει αλλάξει με καλό τρόπο, αλλά ακόμα δεν είναι εκεί που πρέπει», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που συνεχίζονται και τα οποία δεν γνωρίζουμε.

«Ένιωσα μεγάλη πίεση στο Παρίσι να συναναστραφώ και να βγαίνω με πελάτες, ξέρεις πλούσιους μεγάλους άντρες. Ποτέ δεν μου έκατσε καλά. Θα έβρισκα πάντα κάποια δικαιογία. Αυτό ήταν το πρακτορείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με την Amanda στο παρελθόν η Λίζα Σνόουντον σημείωσε πως ήταν ενθαρρυντική και ενθουσιώδης. «Προηγουμένως μου είχαν κλείσει δουλειές που μου της ακύρωναν επειδή είχα πολλές καμπύλες».

Με μετρούσαν στο μπάνιο και μου έλεγαν πως πρέπει να αδυνατίσω στο στήθος

Συγκεκριμένα θυμάται να βρίσκεται στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και ένας σχεδιαστής να της ζητάει να χάσει βάρος καθώς τον ενοχλούσε που είχε μεγάλο στήθος.

 

«Γυρνούσα απογοητευμένη»
«Με μετρούσαν στο μπάνιο και μου έλεγαν πως πρέπει να αδυνατίσω στο στήθος. Και δεν είχα ιδέα πώς να το καταφέρω αυτό, τη μόνη λύση που έβρισκα είναι να μην τρώω ψωμί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πήγαινα πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου απογοητευμένη και έφτιαχνα ένα μπολ μακαρόνια γιατί αγαπούσα το φαγητό. Ακόμα το αγαπώ» συμπλήρωσε.

Η Λίζα Σνόουντον έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κοινό από την πενταετή σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2000 μέχρι το 2005.

Ήταν επίσης παρουσιάστρια του τηλεοπτικού ριάλιτι «Living TV Britain’s Next Top Model» από το 2006 έως το 2009.

Συμπαρουσίασε επίσης το «Capital Breakfast» στο Capital London από τον Αύγουστο του 2008 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2015.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement