Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαρία Καρλάκη: «Δεν ξέρω πού είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την τραγουδίστρια Μαρία Καρκλάκη στα παρασκήνια φωτογράφισής της και η τραγουδίστρια μίλησε στη Μένια Κούκου.

Μαρία Καρλάκη: «Δεν ξέρω πού είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός πως πέρασε μόνη την εγκυμοσύνη της, καθώς ο πατέρας του παιδιού της έχει εξαφανιστεί.

«Ωραία λοιπόν, νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις. Αρκετά τα κάλυψα γιατί ήλπιζα στη διόρθωσή τους. Δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω που είναι αν με ρωτάς. Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλή δύναμη μέσα μου κι όσο περνά ο καιρός θα δυναμώσω κι άλλο», εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη.

Θα πάρω περισσότερη δύναμη όταν γεννηθεί ο γιος μου. Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη επί το πλείστον μόνη σου

«Αυτό που πέρασα και περνώ, εύχομαι να μην το περάσει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός. Αλλά έτσι έχω μάθει να παλεύω μια ζωή οπότε όλα καλά.

Θα πάρω περισσότερη δύναμη όταν γεννηθεί ο γιος μου. Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη επί το πλείστον μόνη σου και ό,τι άλλο πέρασα στο διάστημα αυτό.

 

«Το σύμπαν μου έστειλε το δώρο που έχω στην κοιλιά μου»
Τουλάχιστον να είναι καλά το σύμπαν που μου έστειλε το δώρο και την ευλογία που έχω στην κοιλιά μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και νομίζω ότι όλα θα είναι καλά. Πρέπει να βρεις τη δύναμή σου, έχω αρκετή μέσα μου οπότε όταν γεννηθεί ο γιος μου, θα μου δώσει παραπάνω» συνέχισε η Μαρία Καρλάκη.

«Το έλεγα από την αρχή της εγκυμοσύνης ότι είμαι διατεθειμένη να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου γιατί μάλλον κάτι είχα κατά νου», συμπλήρωσε η Μαρία Καρλάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement