Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Βασίλης Μπισμπίκης: Χαμός στο Twitter με γυμνή σκηνή του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης «εισέβαλε» στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός» και το Twitter πήρε «φωτιά» με την ημίγυμνη σκηνή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την είσοδό του στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς «Σασμός» και προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Χαμός στο Twitter με τη γυμνή σκηνή του στον «Σασμό» – «Ησύχασε ρε Τίγρη»

Ο Ανδρέας Βρουλάκης, μετά την έξοδό του από τη φυλακή, επέστρεψε στην Άνω Ποριά ζητώντας εκδίκηση. Το βράδυ της Τρίτης, όμως, η σειρά επιφύλασσε μία έκπληξη στους τηλεθεατές.

Η σκηνή που κέντρισε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στο Twitter ήταν αυτό που βλέπουμε ημίγυμνο τον γνωστό ηθοποιό.

Η επίμαχη σκηνή συζητήθηκε και από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τρίτης. Η εκπομπή δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την είσοδο του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Αρχικά, η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Έχει το στυλ, είναι αρρενωπός ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Επειδή υπάρχουν και διάφορες κόντρες, το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και να το δείχνουμε στο πλαίσιο της δουλειάς μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρατήρησε με χιούμορ στη συνέχεια:

«Υποτίθεται ότι στη συγκεκριμένη σκηνή είχε μία ερωτική περίπτυξη με μία γυναίκα και σηκώνεται από το κρεβάτι. Πώς θα ‘ναι; Με το κοστούμι;»

Όταν, όμως, είδε τα σχόλια των συνεργατών της να παίρνουν φωτιά, η παρουσιάστρια παρατήρησε κλείνοντας:

«Ξεφεύγει η κουβέντα»

 

Χαμος στο Twitter με το ημίγυμνο πλάνο του ηθοποιού.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

Advertisement