Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η «χαμένη» κόρη των Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ

Ποιος θυμάται άραγε ότι ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν είχαν υιοθετήσει μία κόρη; Χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η θετή κόρη των δύο αστέρων ζει μία ζωή που δεν θυμίζει σε τίποτα τη ζωή που κάνουν άλλα παιδιά διασήμων.

Η 30χρονη Ιζαμπέλα Κρουζ, αλλιώς και Μπέλα, έχει κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας, ενώ οι επαφές με τους γονείς της είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Η νεαρή γυναίκα έκανε καλλιτεχνικές σπουδές και ανεβάζει τα έργα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ είναι παντρεμένη με έναν προγραμματιστή υπολογιστών, ονόματι Μαξ Πάρκερ. Στον γάμο της με τον Πάρκερ, δεν είχε καλέσει τους γονείς της, οι οποίοι είχαν χωρίσει όταν η Μπέλα ήταν μόλις 8 ετών.

Οι Κρουζ και Κίντμαν την είχαν υιοθετήσει όταν ήταν ακόμη λίγων μηνών, ενώ υιοθέτησαν και τον βιολογικό αδελφό της, Κόνορ Κρουζ, ο οποίος σήμερα είναι 27 ετών.

Μπέλα Κίντμαν Κρουζ – Το «καλλιτεχνικό» προφίλ στο Instagram

Η Μπέλα, η οποία ναι μεν έχει πάρει την «καλλιτεχνική φλέβα» των γονιών της, δεν ασχολείται, δε, με την υποκριτική, βγάζει τα προς το ζην χάρη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ιδρύσει. Εκεί, πουλάει πράγματα όπως πάνινες τσάντες, θήκες κινητών, μπλουζάκια και κονκάρδες που φτιάχνει και ζωγραφίζει η ίδια, ενώ διαθέτει μέρος των εσόδων της στους επαγγελματίες υγείας που αγωνίζονται ενάντια στον κορονοϊό.

Όσο για την εμφάνισή της, η Μπέλα παραδόξως μοιάζει, φυσιογνωμικά και στους δύο θετούς της γονείς, αν και το στυλ της είναι πολύ πιο «εναλλακτικό» και «ροκ» από το δικό τους.

Σε μία σπάνια φωτογραφία selfie που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την 30χρονη με piercing στην μύτη και στο πτερύγιο του αυτιού, τατουάζ και κοντές αφέλειες. Σε άλλες φωτογραφίες, την βλέπουμε με μπλε ανταύγειες, λεοπάρ πουκάμισα και δερμάτινα τζάκετ, ενώ δείχνει προτίμηση και στα βίντατζ γυαλιά ηλίου.

Η Μπέλα δεν ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες με το πρόσωπό της στο Instagram, δίνοντας περισσότερη βάση στα έργα τέχνης της. Παρόλα αυτά, στις ελάχιστες εικόνες που έχει αναρτήσει με τον εαυτό της, τη βλέπουμε κάθε φορά και με άλλο κούρεμα ή χρώμα μαλλιών, καθώς είναι προφανές πως της αρέσει να πειραματίζεται με το look της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

Advertisement