Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ: Οι εμφανίσεις στη Γερμανία στο πλευρό του Χάρι

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα, που τούς ήθελαν να παιρνούν κρίση, ήταν πολλά. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζουν παίρνουν τη ρεβάνς με τις κοινές εμφανίσεις, στο πλαίσιο των Invictus Games στη Γερμανία.

Ο φακός τούς απαθανατίζει σε κάθε στιγμή με το ζευγάρι να φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ. Εντύπωση βέβαια προκαλούν και τα looks της Μέγκαν Μαρκλ.

Η 42χρονη Δούκισσα συνόδευσε τον σύζυγός της, σε αγώνα μπάσκετ, την Τετάρτη, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον. Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε με σύνολο που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της, παράλληλα όμως ταίριαζε μοναδικά με την περίσταση.

Συγκεκριμένα, προτίμησε σακάκι J. Crew και σορτς Staud σε λευκό χρώμα και τα συνδύασε με μαύρο τοπ. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με παπούτσια Chanel, Givenchy ζώνη και διακριτικά κοσμήματα.

Αυτό που ξεχώρισε όμως ήταν το χρυσό ρολόι της. Το Cartier Tank Française, που κοσμούσε το χέρι της Μαρκλ, ήταν της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η Μέγκαν το λατρεύει και έχει απαθανατιστεί πολλές φορές να το φορά, αποδεικνύοντας τη συναισθηματική αξία που έχει για εκείνη!

 

Λίγες ώρες αργότερα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε ξανά. Η Μέγκαν δεν άφησε το χέρι του Χάρι, ενώ το outfit της ήταν κομψό. Παντελόνι σε nude τόνο  και καφέ πουκάμισο αναδείκνυαν τη σιλουέτα της, ενώ οι Manolo Blahnik γόβες απογείωναν το σύνολο.

 

 

Μέγκαν Μαρκλ – Λατρεύει το λευκό

Σήμερα το μεσημέρι, η Δούκισσα του Σάσεξ άλλαξε ρούχα και έδωσε το παρών σε αγώνα επιλέγοντας ένα total white look. Το λευκό τζιν και το πουλοβεράκι της έκαναν την απόλυτη αντίθεση με τη σταρένα επιδερμίδα της, με τη Μέγκαν να αφήνει τους πάντες άφωνους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement