Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε θεραπεία προσώπου με σπέρμα

Τζένιφερ Άνιστον: Η Αμερικανίδα σταρ εξήγησε ότι «ορκίζεται» στις εβδομαδιαίες ενέσεις για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Στα 54 της χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον διαθέτει μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ένα νεανικό πρόσωπο, που ζηλεύουν και οι 20άρες.

Η Τζένιφερ Άνιστον υποβλήθηκε σε θεραπεία προσώπου με σπέρμα

Πώς όμως έχει καταφέρει να είναι τόσο εντυπωσιακή; Η ίδια σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό WSJ, παραδέχτηκε ότι είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Επίσης, αποκάλυψε πως έκανε στο πρόσωπό της θεραπεία με σπέρμα σολομού, που της πρότεινε αισθητικός.

«Όταν πρόκειται να δείχνω νέα, θα δοκιμάσω σχεδόν τα πάντα μία φορά. Πρόσφατα, μια αισθητικός μού πρότεινε μια θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού. Πρώτα απ’ όλα, είπα, ‘Μιλάς σοβαρά; Πώς βρίσκεις σπέρμα σολομού;’», περιέγραψε η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε πως έκανε τη θεραπεία αλλά δεν είδε κάποια αλλαγή στο δέρμα της.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα σταρ εξήγησε ότι «ορκίζεται» στις εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της γήρανσης. «Πιστεύω πως αυτό είναι το μέλλον», σημείωσε.

«Για να δείχνω νέα, θα δοκιμάσω τα πάντα»

 

View this post on Instagram

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

 

Botox, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό
Η Τζένιφερ Άνιστον στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αντιγηραντικές της επεμβάσεις και έχει αποκαλύψει ότι έχει δοκιμάσει το Botox, αλλά δεν επέμεινε σε αυτό.

Η ίδια δήλωσε στο InStyle: «Πιστεύω στο ‘no-tox’. Παραμορφώνει απόλυτα τα πρόσωπα των ανθρώπων και καταλήγεις να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Φαίνεσαι μεγαλύτερος, κατά τη γνώμη μου, όταν δεν μπορείς να κινηθείς και δεν μπορεί το πρόσωπό σου να κάνει τις φυσικές του εκφράσεις».

Άλλη στιγμή έχει τονίσει ότι δεν παραλείπει ποτέ τη χρήση ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού στο πρόσωπό της για να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο και προστατευμένο από τον ήλιο.

Όσο για τη λοσιόν σώματος; Της αρέσει να την κρατάει στο ντους, ώστε να μπορεί να την εφαρμόζει στο ζεστό της δέρμα για έξτρα ενυδάτωση.

«Απολαμβάνω να χρησιμοποιώ προϊόντα στο σπίτι, όπως μάσκες ματιών και cryo sticks, σε αντίθεση με τις θεραπείες που θα μπορούσαν να βλάψουν το δέρμα μακροπρόθεσμα», υπογραμμίζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement