Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αυστραλία: Νοικιάζει το κρεβάτι της και κερδίζει 500 ευρώ το μήνα

Μια γυναίκα από την Αυστραλία σκέφτηκε έναν ευφάνταστο τρόπο να βγάζει λίγα περισσότερα χρήματα, νοικιάζοντας την άδεια πλευρά του κρεβατιού της για 500 ευρώ τον μήνα.

Η φιλοξενία ξένων στο κρεβάτι της κάθε βράδυ, έχει γίνει μια κερδοφόρα πρακτική για την όμορφη εργένισσα. Στην ελεύθερη πλευρά του κρεβατιού της, κάποτε κοιμόταν ο επί δύο χρόνια ο πρώην φίλος της.

Αυστραλία: ΣΟΚ – Νοικιάζει την άλλη πλευρά του κρεβατιού της και κερδίζει 500 ευρώ το μήνα

 

Η καυτή δραστηριότητά της αποτελεί μέρος μια νέας τάσης, που λέγεται «hot bedding (καυτό κρεβάτι)». «Το hot bedding είναι εξαιρετικό για τους ανθρώπους που είναι σε θέση να αποσυνδεθούν συναισθηματικά και να κοιμηθούν δίπλα σε ένα άλλο άτομο με απόλυτο σεβασμό και χωρίς δεσμεύσεις», δήλωσε η 36χρονη Monique Jeremiah, επιχειρηματίας από την Αυστραλία, σύμφωνα με το nypost.com.

Και ενώ το hot bedding δεν έχει γίνει ακόμα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα δημοφιλές κλιπ του TikTok, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 762.000 προβολές, περιγράφει λεπτομερώς τα χρηματικά οφέλη, καθώς και τους πιθανούς κινδύνους αυτής της μόδας. Αλλά η Jeremiah λέει ότι η τάση μπορεί να είναι μια εξαιρετικά επικερδής κίνηση – αρκεί και τα δύο μέρη να είναι ξεκάθαρα στους όρους.

«Χρειάζονται δύο άνθρωποι που σέβονται ο ένας τον χώρο, τις αξίες και τα όρια του άλλου για να κάνουν hot bedding», συνέχισε η ίδια. «Είναι σαν να μοιράζεσαι ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια, ωστόσο, κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι μαζί, οπότε σίγουρα θέλεις ένα μεγάλο κρεβάτι και πολύ χώρο στο δωμάτιο για να αξίζει τον κόπο».

Η Jeremiah, ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, άρχισε να νοικιάζει το κρεβάτι της με την έναρξη της πανδημίας, σε μια προσπάθεια να συμπληρώσει το εισόδημά της και να απολαύσει κάποια συντροφιά. «Κατά την έναρξη του κορονοϊού στις αρχές του 2020, βρέθηκα ξαφνικά μόνη», δήλωσε η Jeremiah.

Όπως εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αναγκάστηκε να κάνει γρήγορες αλλαγές στην επαγγελματική της ζωή προκειμένου να επιβιώσει από την παγκόσμια κρίση υγείας. «Η ζωή μου κυριολεκτικά κατέρρεε πέρα από τον έλεγχό μου», θυμάται. «Ήξερα ότι η μόνη μου επιλογή ήταν να καινοτομήσω και να σκεφτώ έξω από το κουτί, και έτσι αποφάσισα να κάνω hot bedding».

«Σε μια κρίσιμη στιγμή», συνέχισε ο Jeremiah, «άφησα την περηφάνια μου, επικοινώνησα με τον πρώην σύντροφό μου, με τον οποίο είχα να μιλήσω ένα χρόνο, και του είπα: “Θέλεις να επιβιώσουμε μαζί από τον κορονοϊό;”. Και προς έκπληξή μου, είπε: “Ναι”».

 

Η 36χρονη λέει ότι αυτή και ο πρώην της έχουν πλέον κοιμηθεί μαζί επί πληρωμή δύο φορές – και ετοιμάζονται να το ξανακάνουν. «Σύντομα θα ξανακοιμηθεί μαζί μου», είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι οι τιμές του πλατωνικού της ύπνου ανεβαίνουν λόγω πληθωρισμού.

«Θα αυξήσω την τιμή του καυτού κρεβατιού σε πάνω από 160 δολάρια την εβδομάδα, ή 640 δολάρια το μήνα», αποκάλυψε η Jeremiah. «Το κόστος ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά στην Αυστραλία και το δωμάτιό μου εξακολουθεί να είναι ένα όμορφο, άνετο δωμάτιο, στο μέγεθος σουίτας ξενοδοχείου πέντε αστέρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement