Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Dua Lipa τα δίνει όλα στο…πιάτο – Φοράει το πιο σέξι φόρεμα

Η Dua Lipa είχε γενέθλια και γιόρτασε τα 28 της χρόνια με ένα πάρτι υπερπαραγωγή στην Ίμπιζα, όπου κάνει διακοπές.

Πριν απο το πάρτι γενεθλίων σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών, καθώς κι ένα βίντεο με την ίδια δίπλα στην πισίνα.

Η Dua Lipa τα δίνει όλα στο…πιάτο – Γιόρτασε τα γενέθλιά της με το πιο σέξι φόρεμα

Στις αναρτήσεις, τη βλέπουμε να φορά το μπικίνι της, με ένα ιδιαίτερα κοντό διάφανο φόρεμα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ασημί γόβες. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τελετουργικό στην Ίμπιζα».

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Στο πλευρό της ήταν φυσικά φίλοι, οικογένεια αλλά και ο σύντροφός της, Ρομέν Γαβράς, από του οποίου την αγκαλιά δεν ξεκολλούσε η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, η Dua Lipa γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου. Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram την επόμενη μέρα, έδωσε μια εικόνα από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της σε έναν εξωτερικό χώρο δίπλα σε μια πισίνα.

Η ποπ σταρ φορούσε ένα ιδιαίτερα σέξι κόκκινο φόρεμα με σχίσιμο στο πλάι και βαθύ ντεκολτέ, ενώ τα βλέμματα έκλεψαν τα Chanel κοσμήματά της.

Σε ένα στιγμιότυπο, η Dua Lipa καθόταν στην αγκαλιά του Γαβράς κατά τη διάρκεια του γεύματος, ενώ έτρωγε ένα κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων της. Ο διάσημος σκηνοθέτης φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και είχε ένα ροζ λουλούδι στο ένα αυτί του.

Στην παρέα ήταν επίσης η μικρότερη αδελφή της ποπ σταρ, η 22χρονη Ρίνα, αλλά και ο φίλος της, ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Σιμόν Πορτ Ζακμούς.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Δείπνο γενεθλίων» και πρόσθεσε ένα emoji καρδιάς.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο κιτ αμαξώματος Styling Specification της κορυφαίας έκδοσης του πολυτελούς SUV, τον έγχρωμο τόνο δίνουν λωρίδες που μοιάζουν με λέιζερ κάτω από τον εμπρός...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

Advertisement