Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

H «καυτή» Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι τρελά ερωτευμένη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φημολογείται εδώ και κάποιον καιρό ότι είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, που επίσης έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, κάνουν μαζί διακοπές στην Κρήτη. Οι δυο τους βρέθηκαν στα Χανιά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

H «καυτή» Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι τρελά ερωτευμένη – Οργώνει την Ελλάδα με τον σύντροφό της

 

Αν και δεν δημοσίευσαν κάποιο κοινό στιγμιότυπο, και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Γρηγόρης Μόργκαν ανέβασαν φωτογραφίες από τα Φαλάσαρνα. «Το αγαπημένο μου μέρος στη γη», έγραψε η δημοσιογράφος.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το κοινό της να τη ρωτά, όπως ήταν αναμενόμενό, τι της συνέβη.

 

Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε για λίγο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους πίσω από την αποχή της. Σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει, ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα! Έχω ψιλοχαθεί από τα social, γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα να μείνω για λίγο εκτός».

«Πέρα από αυτό, έχω και τη μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός, αλλά όλα καλά. Είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε, δεν έχει συμβεί κάτι, απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο», είχε συμπληρώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement