Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor: Παίρνει το όπλο του ο Ατζούν – Σαρωτικές αλλαγές

Survivor: Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε και πλέον το επόμενο πρότζεκτ του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ ήδη σχεδιάζεται.

Aτζούν Ιλιτσαλί και παραγωγή έχουν βγάλει τα μπλοκάκια, τα τεφτέρια και σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν του ριάλιτι. Το πρώτο All Star ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο. Τα νούμερα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Τούρκος Παραγωγός να προβληματιστεί και να θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση αυτή την ερχόμενη χρονιά.

Μέχρι και ο Ντάνος ακούστηκε ως όνομα, ενώ έπαιξαν και οι πιθανές απολαβές.

Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Χρειάζεται απανωτές βόμβες ο Ατζούν για να ισιώσει το… καράβι της τηλεθέασης.

Κατσούλης και Μαριαλένα κούρασαν με τις αγκαλιές και τις γκρίνιες τους. Ο κόσμος απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι θέλει αυθεντικούς χαρακτήρες στέλνοντας στον μεγάλο τελικό τον Νίκο Μπάρτζη ενώ και ο Στάθης Σχίζας φαίνεται να έχει κάτι… χρωστούμενα.

Τι θα λέγατε όμως για επιστροφή Τριαντάφυλλου; Ασχέτως αν πρέπει να του δοθεί ολόκληρος ο προϋπολογισμός του κράτους για να συμμετάσχει στο νέο πρότζεκτ. Χωρίς αμφισβήτηση το ριάλιτι που έκανε, είτε αν κάποιοι τον απολάμβαναν είτε αν κάποιοι ήθελαν να σπάσουν την οθόνη, έλειψε πολύ από το All Star.

Survivor: Αυτό θα είναι το νέο φορμάτ

Το ρεπορτάζ λοιπόν αφορά στο φορμάτ. Γράφτηκαν αρκετά για το πως θα είναι η εκδοχή του 2024. Ο κύβος ερρίφθη και το φορμάτ κλείδωσε.

Το παιχνίδι με όλους τους παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι απορρίφθηκε, άρα δεν πάμε σε δεύτερο συνεχόμενο All-Star. Δεν θα είχε και νόημα άλλωστε.

Επομένως, η παραγωγή και ο Ατζούν κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση: Το 50-50.

Στη μία ομάδα διάσημοι, παίκτες που δεν είδαμε πέρυσι, αλλά και γνωστοί… θαμώνες Δομίνικου από τη μία. Νέοι, φιλόδοξοι παίκτες, έτοιμοι να γράψουν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία από την άλλη.

Ομολογουμένως, αυτό θα είναι ένα φρεσκάρισμα που μπορεί να οδηγήσει το 2025 στο All Star. Αλλά… πήγαμε μακριά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement