Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του

Ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 2 Ιουλίου του 2023.

Ο Leandro De Niro-Rodriguez πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και όσα μεταδίδει το people.com, ο θάνατός του προήλθε από τις «τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης, της αλπραζολάμης, της 7-αμινο κλοναζεπάμης, της κεταμίνης και της κοκαΐνης».

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Leandro, η μητέρα του, Drena De Niro, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «κάποιος του πούλησε χάπια με φεντανύλη». «Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να να πουλάνε και να αγοράζουν αυτό το πράγμα, να ξέρουν ότι ο γιος μου έφυγε για πάντα», πρόσθεσε.

Μια σύλληψη για τον θάνατό του

Στα μέσα Ιουλίου, η 20χρονη Sofia H. Marks συνελήφθη για τον θάνατο του Leandro, κατηγορούμενη ότι του πούλησε τα ναρκωτικά. Η δίκη της αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα αυτό το μήνα.

 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον θάνατο του εγγονού του – «Ζητάμε να σεβαστείτε τον πόνο μας»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του 18χρονου εγγονού του Λεάντρο που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής δίπλα σε λευκή σκόνη που δεν έχει εξακριβωθεί τι εμπεριέχει.

Σε δήλωσή του σήμερα, ο ηθοποιός είπε σύμφωνα με την Daily Mail: «Είμαι συντετριμμένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε τον πόνο μας για να θρηνήσουμε την απώλειά του».

Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, πέθανε σε ηλικία 20 ετών. Η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Ντρένα Ντε Νίρο, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς θα καταφέρει να συνεχίσει να ζει χωρίς εκείνον.

 

«Ο όμορφος, γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου.

View this post on Instagram

A post shared by Drena (@drenadeniro)

 

Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ, μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι», έγραψε στο συγκινητικό της μήνυμα.

View this post on Instagram

A post shared by Drena (@drenadeniro)

 

Η Ντρένα είναι η υιοθετημένη κόρη του Ντε Νίρο μετά το γάμο του με την ηθοποιό, Νταϊάν Άμποτ. Ο «αστέρας» του Χόλιγουντ έχει ακόμη έξι παιδιά. Τον Ραφαέλ, τον Τζούλιαν, τον Άαρον, τον Έλιοτ, την Έλεν και τη λίγων μηνών Τζία.

Επίσης, ο πατέρας του Λεάντρο, ο καλλιτέχνης Κάρλος Μάρε, δημοσίευσε μια μαυρισμένη εικόνα στη σελίδα του στο Instagram, αν και δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση.

Ο Λεάντρο ήταν ηθοποιός, όπως η μητέρα και ο παππούς του. Εμφανίστηκε το 2018 στο πλευρό της μητέρας του στο «A Star is Born», ενώ είχε παίξει και στις ταινίες «The Collection» και «Cabaret Maxime».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα μοντέλα της DFSK, που συνδυάζουν την αξιοπιστία, την τεχνολογία και την αυξημένη πρακτικότητα με την ακαταμάχητη σχέση ποιότητας-τιμής, είναι έτοιμα να κάνουν δυναμική...

Advertisement