Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πένθος για την Σάντρα Μπούλοκ: Πέθανε ο σύντροφός της

Η Σάντρα Μπούλοκ «έχασε» τον σύντροφό της, Μπράιαν Ράντολ, μετά από μία τριετή μάχη που εκείνος έδινε με την νόσο ALS (Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση).

Η Μπούλοκ είχε γνωρίσει τον Ράντολ, πρώην μοντέλο και μετέπειτα φωτογράφο, το 2015, όταν αυτός φωτογράφισε το πάρτι γενεθλίων του γιου της, Λούις – πέντε χρόνια μετά το διαζύγιο της ηθοποιού από τον Τζέσι Τζέιμς.

«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράντολ έφυγε από τη ζωή μετά από τριετή μάχη με την ALS», ανακοίνωσε η οικογένεια του φωτογράφου.

«Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ‘”ταξίδι”  του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σεβαστούμε την επιθυμία του.

 

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που στάθηκαν δίπλα του και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν οι συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις δικές τους οικογένειες για να είναι μαζί μας», πρόσθεσε η οικογένειά του.

«Αυτήν τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμβιβαστούμε με το αδύνατο, να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν», κατέληγε η ανακοίνωση της οικογένειας.

 

Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Μπράιαν Ράντολ άρχισαν να βγαίνουν αρκετούς μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία και μάλιστα παρευρέθηκαν στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θίρο την ίδια χρονιά, σύμφωνα με το «People».

Η ηθοποιός βρισκόταν στη διαδικασία υιοθεσίας του δεύτερου παιδιού της, όταν τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά με τον Μπράιαν.

Η διάσημη ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή της για τον Ράντολ πως είναι ένα εξαιρετικό «παράδειγμα» για τα παιδιά της. «Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν συμφωνεί πάντα μαζί μου. Αλλά αποτελεί παράδειγμα ακόμα και όταν δεν συμφωνούμε.

Είμαι πεισματάρα, αλλά μερικές φορές πρέπει να καθίσω και να ακούσω και να πω: Το λες διαφορετικά, αλλά εννοούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα».

Τι είναι η νόσος ALS

Η πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση (ALS) δεν είναι καινούργια ασθένεια, έχοντας πρώτη φορά εντοπιστεί από τον 19ο αιώνα. Η νόσος ALS προκαλείται από την καταστροφή κυττάρων που ελέγχουν την κίνηση στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη, αλλά η αιτία της αναζητείται ακόμη, πέρα από κάποιες εμφανίσεις που αποδίδονται στον κληρονομικό παράγοντα.

Οι ασθενείς αρχικά νιώθουν τις συνέπειες στα άκρα τους και μερικές φορές στον φάρυγγά τους. Προοδευτικά χάνουν τη μυϊκή δύναμή τους, έως ότου παραλύσουν και δεν μπορούν πλέον να κινηθούν, ούτε να μιλήσουν, να καταπιούν ή να αναπνεύσουν. Καθηλώνονται σε καροτσάκι και η κίνησή τους όσο και η επικοινωνία τους εξαρτώνται από μηχανήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Σε μια εποχή όπου ο σεβασμός στις πανανθρώπινες αρχές και αξίες δυστυχώς υποχωρεί μπροστά στους εγωισμούς και τις ιδιοτέλειες, στην πλεονεξία και την απληστία,...

Advertisement