Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Στις Μαλδίβες η Ιωάννα Τούνη: Τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει

Ιωάννα Τούνη: Στις Μαλδίβες βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία επέλεξε τον αγαπημένο της προορισμό προκειμένου να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι.

Από το ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι άνδρες της ζωής της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τις πρώτες αναρτήσεις της από τις Μαλδίβες, ενώ η μέρα της θα τελείωνε με movie night! Μόνο που η ίδια έμεινε έκπληκτη μόλις ενημερώθηκε για το κόστος του εισιτηρίου.

Απογοητευμένη από τις Μαλδίβες η Ιωάννα Τούνη: «Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει»

«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουν διαλέξει τύπου από το Netflix. Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… », αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Γίνεται 30 και τα γιορτάζει στις Μαλδίβες – Μαζί με τον Αλεξάνδρου, τον Νουνίτο και τις φίλες της

Τα 30 θα κλείσει στις 10 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη και αποφάσισε να τα γιορτάσει παρέα με τους δικούς της ανθρώπους στις Μαλδίβες.

Αναχώρησε το Σάββατο (5/8) από Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο του, τη Στέλλα Πάσαρη και ακόμα τέσσερις φίλους της. Με ενδιάμεση στάση στη Ντόχα, πήραν έφτασαν στις Μαλδίβες και με υδροπλάνο μεταφέρθηκαν στις βίλες τους.

Όπως η ίδια ανέφερε ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνη και έτσι μπόρεσε και το έκανε πραγματικότητα.

Η Ιωάννα Τούνη φυσικά έχει ανεβάσει πολλά βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ της από τη στιγμή της αναχώρησης και τις πρώτες στιγμές στις Μαλδίβες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement