Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Εποχή για έρωτα & μεγάλα βήματα αυτήν την βδομάδα

Ζώδια: Καλοκαίρι σημαίνει μουσική, σημαίνει ηλιοβασίλεμα, σημαίνει έρωτας… Τι φέρνει όμως ο Αύγουστος στα 12 ζώδια

Ποια ζώδια είναι όμως έτοιμα να αφήσουν τον έρωτα να αναστατώσει τη ζωή τους; Ας δούμε τι έρχεται την εβδομάδα (6/8 – 13/8).

Εποχή για έρωτα & μεγάλα βήματα

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δείξτε σε όλους πόσο καλά μπορείτε να τηρήσετε κανόνες και παραδόσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Να αποφύγετε να πάτε κόντρα λοιπόν στους ανωτέρους σας γιατί οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες μακροπρόθεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικές σας επιλογές θα πρέπει να είναι οι σωστές αυτό το διάστημα. Οποιαδήποτε λανθασμένη κρίση θα φέρει οικονομικές και άλλες απώλειες, που δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν αργότερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο και όλα είναι ρευστά σε επίπεδο σχέσεων. Οι φιλίες αλλάζουν, οι αισθηματικές σχέσεις βρίσκονται υπό διαμόρφωση και όλα είναι σχετικά. Αυτό που καλείστε εσείς να κάνετε, είναι υπομονή. Οσο κι αν σας ακούγεται δύσκολο, είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Φροντίστε να μην αντιπαρατεθείτε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά τον χαρακτήρα τους γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει διακοπές, οι οποίες όμως θα είναι περιορισμένης διάρκειας, γι’ αυτό και μπορεί να μην τις ευχαριστηθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά παραμένουν σε μία σχετική σταθερότητα. Καμία απώλεια και καμία λανθασμένη κίνησή σας. Ομως, στον επαγγελματικό τομέα ίσως να χρειαστεί να επεξεργαστείτε εκ νέου παλαιές υποθέσεις, που θα σας «βασανίσουν» μέχρι τη λύση τους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ανεχθείτε συγγενικά πρόσωπα που δεν τα πηγαίνατε ποτέ καλά μαζί τους και συμβιβαστείτε σε μια μέτρια κατάσταση με τις σχέσεις σας, γιατί δεν είναι ακόμα καιρός για ξεκαθαρίσματα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες, αλλά με όχι σίγουρα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες και ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις αυτού του διαστήματος. Να φροντίσετε να αφήσετε απέξω τα οικογενειακά σας προβλήματα, ώστε να μην επηρεάσουν την καθημερινή σας δραστηριότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν θέλετε να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας, έτσι ώστε να έχετε τις λιγότερες απώλειες και τα λιγότερα λάθη. Ο Αρης θα βοηθήσει την οικονομική σας άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο χαρακτήρας σας και η συμπεριφορά σας απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε θα είναι αυτά που θα παίξουν θετικό ή και αρνητικό ρόλο ως προς την εξέλιξη των σχέσεών σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, κάποιες από αυτές, αξιόλογες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συνειδητά ή ασυνείδητα δημιουργείτε, με τη συμπεριφορά σας και με την παρουσία σας στο καθημερινό γίγνεσθαι, τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη αλλαγή ζωής. Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο, θέτοντας τις βάσεις για ένα σταθερό μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φορτισμένοι και κουρασμένοι παρουσιάζεστε όσοι εργάζεστε σε εποχικές δουλειές, αλλά το κέρδος αξίζει τον κόπο σας. Εξελίξεις στα θέματά σας, θα χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι για δυσκολίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στο τέλος της εβδομάδας, θα βοηθηθείτε πολύ ως προς τις σχέσεις, είτε αυτές είναι σταθερές είτε μόλις έχουν ξεκινήσει. Εντονα συναισθήματα, έρωτας και καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας, πάνε τη σχέση σε άλλο επίπεδο.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα χρειαστεί να κάνετε κινήσεις έξυπνες, ώστε να κερδίσετε έδαφος που πιθανόν να έχετε χάσει προηγουμένως. Αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε αργότερα να περάσετε τις επιδιώξεις σας πιο εύκολα. Η δουλειά θα είναι η κυριότερη επιδίωξή σας αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί η χασούρα να ήταν μεγάλη το προηγούμενο διάστημα, με την καραντίνα, τώρα όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Ασχοληθείτε όσο περισσότερο με τη δουλειά σας και μη σκέφτεστε την κούραση. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεκτικοί και έτοιμοι για όλα οι εργένηδες, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ευνοημένες είναι οι σταθερές σχέσεις, που είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα. Οσοι προγραμματίζετε να γίνετε γονείς, τώρα είναι η ευκαιρία σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα, καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, είτε είστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι είτε φοβάστε και νιώθετε ανασφαλείς. Θα έχετε δε, πολλές ευκαιρίες για να συγκινηθείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να νιώσει όμορφα συναισθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν θέλετε να πάει καλά ολόκληρος ο μήνας και όχι μόνο το διάστημα αυτό, φροντίστε να είστε οργανωμένοι και να καλύψετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες, έτσι ώστε να μην υπάρχει τίποτα που να απασχολήσει τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οσοι αναζητάτε σύντροφο, αυτό το διάστημα, η συμπεριφορά σας αλλά και η εμφάνισή σας θα κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων. Τα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας μπορεί να σας φανούν χρήσιμα σε πολλά και ποικίλα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, δεν ενδείκνυνται οι ριζικές, οριστικές λύσεις, τόσο στις σχέσεις όσο και στις αποφάσεις σας γενικώς. Δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός για να ξεκινήσετε εκ νέου ούτε και για να πιάσουν τόπο οι προσπάθειές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χειριστείτε διαλλακτικά και με διπλωματία τα θέματα των συνεργασιών σας και μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις αν δεν δείτε πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην πάροδο του χρόνου. Οικονομική σταθερότητα, αλλά με προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες με πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν επάξια τα στάνταρ σας, προκειμένου να συνάψετε αισθηματικές σχέσεις. Οσοι είστε δεσμευμένοι προσέξτε τις ατασθαλίες σας και κυρίως προσμετρήστε το ρίσκο που παίρνετε απιστώντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Χρειάζεται σύνεση προκειμένου να επιτευχθούν οι επιδιώξεις σας αυτό το διάστημα. Λίγο πιο έντονος παρουσιάζεται ο τομέας των σχέσεων, σε όλα τα επίπεδα, γιατί θα πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις για να νιώσετε σταθεροί και ασφαλείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αφροδίτη και Ερμής βοηθούν με τον τρόπο του ο καθένας τα οικονομικά σας με τρόπο που σταθεροποιεί τα έσοδα και σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα πρέπει να γίνονται με ψυχραιμία και προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Φορτισμένη η οικογενειακή ζωή και εντάσεις με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου. Θα δοθούν όμως λύσεις σε θέματα που κρατούν καιρό τώρα. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται ενώ οι ελεύθεροι θα πρέπει να γίνετε πιο διεκδικητικοί και τολμηροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και νέοι στόχοι δίνουν ενθουσιασμό για να δουλέψετε γι’ αυτούς. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, οι οποίες θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θεωρείτε ότι έχει έρθει ο καιρός να αλλάξετε επιτήδευμα; Ευνοούνται τα ελεύθερα επαγγέλματα αν θέλετε να στραφείτε προς τα εκεί. Τα οικονομικά κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Αρης δίνει ενθουσιασμό και ενέργεια, θάρρος και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά και να σταθεροποιήσετε τις υπάρχουσες σχέσεις. Και πού ξέρετε, ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κι ένα βήμα πιο πέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή τη βδομάδα, θα χρειαστεί να αποφύγετε κάθε ένταση, που θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας. Δείξτε προνοητικότητα και σύνεση στις αποφάσεις σας και κυρίως μην αντιπαρατεθείτε με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις ως προς την καλή λειτουργία των συνεργασιών σας και με καίριο τρόπο θα υποδείξετε στους συνεργάτες σας τον τρόπο που θα οδηγήσει μια ώρα αρχύτερα στην επιτυχία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κρατήστε μια συμβιβαστική στάση μέσα στις σχέσεις σας και προσαρμοστείτε στις συνθήκες που υπάρχουν γύρω σας, αφού δεν γίνεται κάτι καλύτερο στην παρούσα φάση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, με αμφίβολη εξέλιξη όμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καλό είναι να μη βιάζεστε ώστε να μην κάνετε λάθη που αργότερα δεν θα μπορείτε να καλύψετε. Ο Αρης βοηθά να επεκταθείτε και να αυξήσετε τις συνεργασίες και τις φιλίες σας. Προσπαθήσετε όμως, να μην υπόσχεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αναλάβετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δίνεται μεγάλη εύνοια στα νέα ξεκινήματα, ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή του αντικειμένου που θέλετε να ασχοληθείτε. Μια μικρή ενίσχυση των οικονομικών δε, θα σας επιτρέψει να κλείσετε «τρυπούλες» που χρονίζουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν προς το συμφέρον σας, είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση. Θα κερδίσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων και θα είναι ενδιαφέροντα τα πρόσωπα που θα έρθουν να διεκδικήσουν την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μέχρι τις 7 του μήνα, θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να διευθετήσετε θέματα με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για να αλλάξετε ή να ανακαινίσετε τον χώρο που ζείτε. Από εκεί και μετά, πορεύεστε ανάλογα με τις συνθήκες και προσοχή να μην υπερβαίνετε τα εσκαμμένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αν ακολουθείτε ελεύθερο επάγγελμα. Οι ευκαιρίες για οικονομική άνοδο έρχονται με το τελείωμα της εβδομάδας και φροντίστε να μην τις χάσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα κατανοήσετε για ποιους λόγους δεν λειτουργούν καλά οι σχέσεις και θα παραδεχθείτε τα λάθη σας επωμιζόμενοι τις ευθύνες σας. Αυτό, όχι μόνο απογειώνει τις σχέσεις, αλλά σας προσφέρει σταθερότητα για να περάσετε στο επόμενο στάδιο, της δέσμευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

Advertisement