Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζει τα 42 της χρόνια!

Την τιμητική της έχει, σήμερα, η Μέγκαν Μαρκλ καθώς γιορτάζει τα 42α γενέθλιά της! Οι εορτασμοί έχουν ξεκινήσει από χθες, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα ιδιωτικά-στο Μοντεσίτο με τα παιδιά της, τον σύζυγό της και τη μητέρα της.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Μέγκαν Μαρκλ απαθανατίστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι στο μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο Tre Lune, ένα γνωστό hotspot μεταξύ της ελίτ του Χόλιγουντ.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση, μετά από καιρό, των Σάσεξ με τα στιγμιότυπα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να σχολιάζονται έντονα.

Η Μέγκαν Μαρκλ, πάντως, ήταν η επιτομή της κομψότητας, φορώντας ένα ασπρόμαυρο στράπλες φόρεμα που κοστίζει 239 δολάρια. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με τη λατρεμένη της τσάντα Cult Gaia και κομψά φλατ πέδιλα.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits πρόσθεσε μια πινελιά λάμψης με χρυσά σκουλαρίκια και βραχιόλια, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου της βραχιολιού Cartier που κοστίζει 5,427 δολάρια!

 

Μέγκαν Μαρκλ – Τι δήλωνε για τη σχέση της με τον χρόνο

«Τα 20 μου ήταν βάναυσα, μια διαρκής μάχη με τον εαυτό μου, κρίνοντας το βάρος μου, το στυλ μου, τις επιθυμίες μου», είχε γράψει στο blog της πριν από χρόνια. «Η εφηβεία μου ήταν ακόμα χειρότερη, αγωνιζόμουν να βρω τον εαυτό μου», είχε προσθέσει.

Και φαίνεται ότι στα τριάντα της είχε βρει πραγματικά τον εαυτό της! «Πρέπει να ήμουν περίπου 24 ετών, όταν ένας διευθυντής κάστινγκ με κοίταξε κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης και είπε “Πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεσαι λιγότερο μακιγιάζ, περισσότερη Μέγκαν”», είχε γράψει η Μέγκαν Μαρκλ.

Στα 35 της, η Μέγκαν συνάντησε τον μελλοντικό της σύζυγο, πρίγκιπα Χάρι, και έκτοτε ακολούθησαν όμορφες στιγμές. Η δημιουργία οικογένειας, η απόκτηση δύο παιδιών, έδωσαν άλλο νόημα στη ζωή της. «Είναι μαγικό, είναι πολύ εκπληκτικό. Έχω τα δύο καλύτερα παιδιά στον κόσμο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη», είχε δηλώσει η Μέγκαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement